Naar boven

Skip Hop: hét babycadeau voor jonge ouders en hun kleine stijlicoon

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een klein wondertje op deze wereld zetten, is een cadeau op zich. Maar ook tijdens de feestdagen verdienen jonge ouders een bijzonder cadeau. Verras ze daarom met de moderne items van Skip Hop! Dankzij dit lifestylemerk voor ouders, baby's én peuters heb je altijd een trendy cadeautje bij je.

De geboorte van Skip Hop

Skip Hop begrijpt jonge ouders als geen ander. Het wereldwijde lifestylemerk is immers opgericht door ervaringsdeskundigen. In 2003 beseften de jonge ouders Michael en Ellen Diamant dat de opties van hun luiertas te beperkt waren. Ellen, omringd door roze en blauwe babytassen, schetste een hippe en uiterst functionele tas. Zeker voor het drukke stadsleven dat ze leidden. De Skip Hop luiertassen werden geboren en ze keken nooit meer om. Inmiddels is Skip Hop een wereldwijd lifestylemerk. En ook nu nog zijn de Duo Signature ChevronDuo Signature Black en Duo signature Heather grey luiertassen razend populair.

Ontdek de producten van Skip Hop

Skip hop

Wij geloven in jonge ouders

Tijdens elke fase van het jonge ouderschap staat Skip Hop voor je klaar. Hoe dan? Nou, door uiterst handige en moderne producten te ontwerpen. Producten die het leven gewoonweg vereenvoudigen. Het merk daagt zichzelf continu uit om de beste service te verlenen aan klanten en hun kleintjes. Daardoor zijn de producten speciaal gemaakt om de ontwikkeling en zelfstandigheid van het kind vooruit te helpen. Bovendien prikkelen de opvallende, vrolijke designs de verbeelding. Zo levert Skip Hop in iedere fase een toegevoegde waarde.

Passie en plezier, dát voegt Skip Hop toe

De basisproducten voor ouders, baby’s en peuters bestaan al jaren. Maar Skip Hop maakt ze simpelweg stukken beter. Functionaliteit, vorm en design kunnen namelijk altijd beter. Dus herontwerpen ze, moderniseren ze en vinden ze producten opnieuw uit. Altijd met het oog op geluk en vreugde. Daardoor beleven ouders en kinderen meer plezier aan het pad dat ze samen bewandelen. Oftewel, musthaves made better. 

Trotse ouders over heel de wereld
Ook op andere plekken van de wereld draagt het lifestylemerk haar steentje bij. Om kansarme gezinnen te steunen om het beste in zichzelf als ouder naar boven te halen, steunt het merk goede doelen als Good+ Foundation en het Ovarian Cancer Research Fund. Zo geeft Skip Hop aan het einde van de rit iets terug aan de maatschappij.

Skip hop
Vrolijke dieren rugzakjes
Skip hop
Voor ieder kind een cadeautje
Skip hop
Speelplezier in bad
Skip hop
De leukste collecties voor ouders

Een glimlach als cadeau

Skip Hop komt met een té leuke Limited Edition voor de winter. Deze collectie bestaat uit stoere rugzakjes en een bestekset die goed gebruikt kan worden tijdens het kerstdiner. Na een dagje sneeuwpoppen maken, zal je kleintje ernaar uitkijken om te genieten van een warme snack met de nieuwe winter Zoo vriendjes. De set bestaat uit een bordje, een kom, een beker, een lepel en een vork. En de rugzakjes die behoren tot de Limited Edition hebben opvallende details en duurzame materialen. Wie ga jij hiermee verwennen?

Skip hop
Een speciale winter editie
Skip hop
Stoere rugtassen voor kids
Skip hop
Voor een bijzonder kerstdiner

Kids en dieren: de ultieme combi

Vlinders, apen, lieveheersbeestjes, honden of bijtjes. Kleine kinderen zijn gek op dieren. En daar speelt Skip Hop natuurlijk slim op in. Hun meest populaire items voor kids zijn namelijk versierd met vrolijke dieren, zoals een uil of een giraffe. Voor de feestdagen zijn dit de ideale cadeaus, want je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Dankzij het brede assortiment kun je ook kiezen voor kleine cadeautjes, zoals een broodtrommel, een capuchon handdoek of een kom. Maar je kunt natuurlijk ook uitpakken, bijvoorbeeld met het eerder genoemde speelkleed of leuke rugtassen. Klaar voor de feestdagen? Laat je inspireren in de Skip Hop shop!

Ga naar de Skip Hop shop


Wat wordt jouw kerstcadeau voor jonge ouders?