Naar boven

Met Sints Cadeaumachine is verlanglijstjes maken leuker en makkelijker dan ooit

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Samen met Sinterklaas hebben we wat leuks ontwikkeld voor ouders én kinderen: Sints Cadeaumachine. Hiermee kunnen de kinderen - met een beetje hulp van papa of mama - op een tablet, laptop of mobiele telefoon hun verlanglijstje samenstellen. De cadeaumachine is supermakkelijk te bedienen en zorgt zeker weten voor heel veel voorpret. Ideaal toch?

Online speelgoedboek, digitaal verlanglijstje

Hoe oud Sinterklaas echt is, weet niemand. Wat we wel weten is dat de Sint ook met zijn tijd meegaat. De kinderen van nu weten alles van tablets en mobieltjes, dus om ze tegemoet te komen en het leven voor zichzelf en alle ouders wat makkelijker te maken, ontwikkelde hij zijn cadeaumachine. Dit is een online speelgoedboek waarin kinderen op een makkelijke en speelse manier het leukste speelgoed kunnen selecteren, én direct op een digitaal verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen plaatsen. En goed om te weten: ze kunnen niets zelf bestellen – het is tenslotte een machine voor kinderen.

slider_sints_cadeaumachine_3
Als ouder maak je eerst een verlanglijstje aan...
slider_sints_cadeaumachine_4
Vervolgens kan je zoontje of dochtertje aan de slag met het vullen van het verlanglijstje
slider_sints_cadeaumachine_5
Sints Cadeaumachine biedt keuze uit het mooiste speelgoed van topmerken

Een hulpsint kan de was doen

Met Sints Cadeaumachine is het kinderspel om kinderen een verlanglijstje te laten maken. Om hem te kunnen gebruiken en de Sint een handje te helpen, ga je naar www.cadeaumachine.bol.com. Na het bekijken van de korte uitlegvideo en het lezen van het stappenplan, is het de bedoeling dat de hulpsinterklaas zijn bol.com account koppelt aan Sints Cadeaumachine. Zo kan hij later terugzien wat er allemaal op de verlanglijstjes van de kinderen staat. Geen stress, want dit is zo gepiept en kost nog geen vijf minuten. Hierna maak je een verlanglijstje aan voor alle kleintjes die graag het speelgoed van hun dromen willen uitkiezen.

sints cadeaumachine

Makkelijk en intuïtief

Vervolgens is het tijd voor de kleine in kwestie om aan de slag te gaan. Geef de tablet, telefoon of laptop aan hem of haar en het vullen van het verlanglijstje kan beginnen. Moeilijk is dat niet, want de bediening van Sints Cadeaumachine is makkelijk en intuïtief. Bovendien legt de Sint in een gesproken bericht uit hoe het werkt. Daarna krijgt het kind een speelgoedselectie, afgestemd op zijn of haar leeftijd, voorgeschoteld. De producten komen één voor één tevoorschijn en door op de blauwe cadeau-knop te drukken, besluit de kleine om het speelgoed toe te voegen aan het verlanglijstje. En ook tijdens het ‘selectieproces’ laat de Sint van zich horen. Elke keer dat er een cadeautje wordt toegevoegd aan het lijstje, maakt hij een leuke opmerking of moedigt hij het kind aan om nog meer speelgoed te bekijken.

quote_sints_cadeaumachine_5
Dat cadeautje zou Sinterklaas zelf ook wel willen hebben
Sinterklaas

Uitgebreid speelgoedassortiment

Heeft je kind alle inspirerende plaatjes en aantrekkelijke productvideo’s van het speelgoed van onder meer LEGO, Disney, Barbie, PLAYMOBIL en de spellen van 999 Games en Jumbo bekeken? Dan kan je de tablet, telefoon of laptop overnemen en aangeven dat jij – als hulpsint – het lijstje zult opsturen naar Sinterklaas. Daarna is het volgende kind aan de beurt om door het uitgebreide speelgoedassortiment van Sinterklaas te snuffelen en zijn of haar verlanglijstje te vullen. En mocht je nog een tablet of laptop hebben, dan kunnen twee kinderen tegelijkertijd aan de slag met Sints Cadeaumachine. Aan het einde van de dag, als de kinderen in bed liggen te dromen over al het speelgoed dat ze hebben uitgezocht, kan de hulpsint inloggen op zijn bol.com account om de verlanglijstjes te bekijken en cadeaus te bestellen. Of, als een van de kinderen zich bedacht heeft, kan hij of zij het lijstje nog een keer bekijken en aanpassen. Kortom, zo makkelijk én leuk is het.

Tijd om Sints Cadeaumachine te proberen!

Start Sints Cadeaumachine


En, wat vind jij van Sints Cadeaumachine?