Naar boven

SINNER Nauders skibril: van lens wisselen was nog nooit zo makkelijk

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Fanatieke skiërs en snowboarders weten het: tijdens het wintersporten krijg je vaak te maken met wisselende weersomstandigheden. Zo kan in het de ochtend hartstikke zonnig zijn en 's middags hard sneeuwen. Hoe fijn is het dan als je beschikt over een skibril met een eenvoudig systeem om snel van lens te wisselen? De SINNER Nauders skibril heeft dat.

Een lens naar wens

De SINNER Nauders is een skibril met een speciaal systeem (het Easy Click-systeem) dat het verwisselen van de lens heel makkelijk maakt. Als het weer op de pistes omslaat, kun je vrijwel direct en snel van lens wisselen. Check onderstaande video om te zien hoe eenvoudig het verwisselen is.

Unieke SINTEC® lenstechnologie

Fluitje van een cent toch? De SINNER Nauders komt met twee lenzen, anders valt er natuurlijk niets te verwisselen. Je krijgt een Categorie 3-spiegellens en deze lens is geschikt voor zonnige omstandigheden. Hij vermindert schitteringen en reflecties en biedt 100% UV-bescherming. Daarnaast krijg je een SINTEC® polarized lens. SINTEC® is een door SINNER ontwikkelde lenstechnologie die zorgt voor een zeer hoog contrast en een betere dieptebeleving. Ideaal voor op de pistes dus. De SINTEC®-lens zorgt ook voor een vermindering van schitteringen en reflecties en het biedt 100% UV-bescherming. Bovendien zijn beide lenzen uitgevoerd als dubbellens en aan de binnenzijde voorzien van een anti fog-coating. In combinatie met de ventilatiekanalen in het frame van de Nauders, verkleint dat de kans op beslaan.

slider_sinner_nauders
Dankzij het Easy Click-systeem is het verwisselen van lens supereenvoudig
slider2_sinner_nauders
De SINNER Nauders komt met twee lenzen
slider3_sinner_nauders
Het frame van de Nauders is licht van gewicht, maar toch sterk en flexibel

Lichtgewicht frame en panoramisch gezichtsveld

Als je een skibril draagt, dan wil je eigenlijk niet merken dat je ‘m op hebt. De SINNER Nauders is zo’n skibril, want de breedte van de lens geeft je een panoramisch gezichtsveld. Het lichtgewicht frame, gemaakt van TPU, is bovendien zo gevormd dat het perfect aansluit op je gezichtscontouren. De dubbele laag anti-allergisch en hypoallergeen schuim rondom het frame voert vocht en zweet af en voorkomt dat de skibril veel druk uitoefent op je gezicht. De band, gemaakt van elastisch materiaal, is makkelijk verstelbaar en lang, zodat je de Nauders comfortabel kunt dragen als je een helm op je hoofd hebt. Koppie koppie!

Sinner Nauders

 


Waarom wil jij een Nauders skibril van Sinner winnen?