Naar boven

Shake it!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Na het zesgangen-kerstdiner van je moeder kan je wel wat actie gebruiken. Zet daarom Just Dance 4 op je lijstje zet want dan is het na de kalkoen gewoon swingen geblazen. Het is onze Kerstboomkado-tip van maandag.

Struikel over je voeten

Just Dance 4 gaat verder waar Just Dance 3 ophield. De dance moves waren al van een hoog niveau en dat wordt er in versie 4 niet minder op. Wij struikelden hier regelmatig over onze voeten in een poging de nieuwste moves onder controle te krijgen. In Just Dance 4 zitten een aantal leuke nieuwe opties. Zo is er de Battle-modus waarin je het in zes rondes op moet nemen tegen je vrienden. Met de Bring Your Crew-modus kan je in groepen van vier een dansformatie vormen. Ook zijn er alternatieve choreografieën zoals bij Umbrella van Rihanna waar een paraplu aan de dansroutine is toegevoegd.

Zweten

Zeg het abonnement op je sportschool maar op want de Sweat-modus is in Just Dance 4 sterk verbeterd! Waar in deel drie slechts je verbrande calorieën geteld werden, zijn er nu diverse fitnessprogramma’s opgesteld die tien, vijfentwintig of zelfs veertig minuten lang duren. Er zijn verschillende thema’s zoals punkrock en synthpop en je kunt je training verantwoord beginnen en afsluiten met warming-ups en cooling-downs.

De makers hebben er dit keer ook voor gekozen om een modernere soundtrack met een stuk minder klassiekers dan voorheen. Een kleine greep uit het repertoire van Just Dance 4:

Flo Rida – Good Feeling
Jennifer Lopze ft Pitbull – On the floor
Maroon 5 ft Christina Aguilera – Moves Like Jagger
Pink – So What


Reageer hier en praat mee!