Naar boven

Scrabble of Mens Erger Je Niet?

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Sinterklaas is weer in het land en dus worden de verlanglijstjes dit weekend weer gemaakt. Wij weten zeker dat op menig lijstje een bordspel zal staan omdat dit altijd een goede keus is tijdens de koude wintermaanden. Laat bol.com nu net fantastische kortingen geven op een aantal toffe bordspellen.

Scrabble

Heel even dacht men dat Wordfeud Scrabble van het toneel zou verdrijven. Het bleek slechts een digitale opwelling die op de lange termijn zelfs ten goede is gekomen voor de mensen achter het bordspel Scrabble. Nooit te voren was het spel zo ‘hip’ en vooral met de aanstaande koude feestdagen is er niets gezelliger dan met familie of vrienden wat woorden te leggen. Pas dan kom je erachter wie het meeste gevoel heeft voor de Nederlandse taal.

Vanwege Sinterklaas en de kerstdagen heeft bol.com besloten een aantal bordspellen flink in prijs verlaagd. Eén van die spellen is Scrabble. Normaal gesproken betaal je voor dit klassieke bordspel €34,99 maar nu slechts €24,99.

Mens Erger Je Niet

Een écht goed bordspel is een spel wat jong en oud kan spelen zonder dat er enige vorm van uitleg nodig is. Als het dan na jaren in de kast gelegen te hebben nog steeds leuk is wanneer je het op tafel legt heb je echt een klassieker. Mens Erger Je Niet is eens spel dat voor een groot gedeelte gebaseerd is op geluk (hierdoor is het erg laagdrempelig) met een heel klein beetje strategie (hierdoor zijn er toch mensen die geloven dat ze er ‘goed in zijn’.

Normaal gesproken betaal je voor dit bordspel met ingebouwde dobbelsteen €19,99 maar nu slechts €9,99.


Reageer hier en praat mee!