Naar boven

Klaar voor het schooljaar met de schoolproducten van STABILO

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Elk jaar heeft een nieuw schooljaar. En daar horen in veel gevallen ook nieuwe schoolspullen bij. Bij STABILO ben je daarvoor aan het juiste adres, want het merk heeft het beste schrijf- en tekenmateriaal. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en perfect afgestemd op de wensen van scholieren en studenten van elke leeftijd. Dus, wil je ervoor zorgen dat de kinderen met nog meer zin naar school gaan? Lees dan dit blog.

Easy leren schrijven

Als ouder is het even geleden dat je schoolspullen nodig had, maar STABILO ken je vast nog wel van die felgekleurde markeerstiften. Die verkoopt het merk nog steeds, samen met heel veel andere prettige producten voor basisscholieren en middelbare scholieren. Voor de eerstgenoemde groep komen vooral de ergonomische schrijfproducten van STABILO goed van pas omdat ze op de basisschool beginnen met leren schrijven: STABILO EASYstart. Alle producten in deze lijn zijn ontwikkeld op basis van ergonomische studies, in samenwerking met experts, ouders, kinderen en leraren. Met als doel kinderen op een aangename manier een goed handschrift te laten ontwikkelen. En om het voor de kinderen zélf leuk te maken om te schrijven, zijn alle producten voorzien van sprekende kleuren die kinderen aanspreken. Zo wordt goed leren schrijven easy! Om het easy voor jou te maken, lichten we hier drie EASYstart-producten kort uit:

slider2_stabilo
De STABILO EASYergo en EASYgraph
slider_stabilo
STABILO EASYoriginal

STABILO EASYergo 3.15
Voor een perfecte start.

 • Ergonomisch navulbaar grafietpotlood, ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar
 • Extra dikke, breekbestendige kern
 • Inclusief puntenslijper
 • Aparte versies voor links- en rechtshandigen

STABILO EASYgraph
Maakt leren schrijven makkelijker.

 • Ergonomisch dik driekantig grafietpotlood voor kinderen vanaf 4 jaar
 • Driekantige vorm en unieke grip uitsparingen zorgen voor ontspannen grip
 • Hardheid HB
 • Aparte versies voor links- en rechtshandigen

STABILO EASYoriginal
Leren schrijven op de easy manier.

 • Ergonomische rollerball met vulpen inkt, ideaal om mee te leren schrijven vanaf 6 jaar
 • Elke vulling heeft een nieuwe schrijfpunt, dus steeds een perfecte punt
 • Vullingen verkrijgbaar in twee schrijfbreedtes: Fine 0,3 mm en Medium 0,5 mm
 • Aparte versies voor links- en rechtshandigen

En hieronder zie je de overige EASYstart-producten:

easygraphs_stabilo
STABILO EASYgraph S

Perfect schoolpotlood voor geoefende schrijvers. (Leverbaar vanaf 01-10-2018)

easybuddy_stabilo
STABILO EASYbuddy

Voor de ontwikkeling van een goed handschrift.

easycolors_stabilo
STABILO EASYcolors

Het eerste ergonomische kleurpotlood voor kinderen vanaf 4 jaar.

easyslijper_stabilo
STABILO EASYslijper 3-in-1

Ergonomische slijper, voor schoon slijpen.

Bekijk alle EASYstart-producten op bol.com

Voor een kleurrijk middelbare schooljaar

Op de basisschool beginnen je kinderen met leren schrijven, maar op de middelbare school verandert het schrijven. Of eigenlijk: daar moet schrijfmateriaal vooral mooi, hip en kwaliteitsvol zijn. Neemt niet weg dat er ook op de middelbare school veel geschreven wordt, dus moet het materiaal ook functioneel zijn. En kleurrijk, want dan blijven de aantekeningen overzichtelijk en de over het algemeen saaie studieboeken worden er een stuk vrolijker van. Hierbij een greep uit de STABILO-producten waarmee je jouw middelbare scholier(en) een plezier doet:

point88_stabilo
STABILO point 88
pen68_stabilo
STABILO Pen 68
boss_stabilo
STABILO BOSS

STABILO point 88
Met de point 88 kun je schrijven, tekenen en schetsen in maar liefst 47 kleuren! Deze fineliner heeft een punt met daar omheen een metalen huls, waardoor je ‘m perfect kunt gebruiken in combinatie met een liniaal. Die vervelende uitveegstrepen zijn hierdoor verleden tijd.

STABILO Pen 68
De Pen 68 is een viltstift met een robuuste punt van 1 mm, ideaal voor het inkleuren van vlakken of het maken van tekeningen. Deze viltstift heeft inkt met veel pigmenten, waardoor de 47 kleuren heel helder zijn en goed dekken. Alle kleuren, óók die van de point 88, zijn verkrijgbaar in sets, maar ook allemaal los per kleur. Zo hoef je nooit een nieuwe set te kopen, maar kun je altijd je set weer aanvullen als er één of meer kleuren leeg zijn.

STABILO BOSS
Je kent deze markeerstift vast nog wel uit jouw middelbare schooltijd. Sterker nog: de kans is groot dat je ze op je werk ook nog gebruikt. De STABILO BOSS is van zeer hoge kwaliteit en kan tot wel 4 uur zonder dop, zonder uit te drogen. Mocht de stift een keer tóch uitgedroogd zijn, dan doe je de dop erop en laat je de stift 24 uur liggen. Vervolgens herstelt de stift zichzelf en kun je weer verder met markeren. De STABILO BOSS is er in maar liefst 15 kleuren: 8 knallende neonkleuren en 6 frisse pastelkleuren.

Voor al je schoolwerk heb je natuurlijk ook grafietpotloden nodig en die zijn nou eenmaal vaak niet zo heel spannend. Daarom hebben we onze grafietpotloden frisse kleuren gegeven met de gummetjes achterop in contrasterende kleuren. Zo worden ze meteen hartstikke leuk en vrolijken ze je etui op.

Bekijk alle STABILO-producten op bol.com

Winactie!

Ouders opgelet, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op een Pen 68 rollerset van STABILO. We mogen deze prijs eenmaal verloten onder de lezers die een mailtje met hun NAW-gegevens sturen naar weblog@bol.com. Vergeet niet om in de onderwerpregel van je e-mail ‘winactie STABILO’ te vermelden. Deze winactie loopt tot en met 9 september 2018.

STABILO

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons en wordt zijn prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat was voor jou vroeger onmisbaar schoolgerei?