Naar boven

Sandra van Nieuwland nu ook op cd

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Winnen deed ze The Voice Of Holland 2012 niet, maar ze scoorde wel 5 nummer 1-hits met haar optredens in het programma. Vorige week al verscheen haar album And More al als download en vandaag is ook de cd van Sandra van Nieuwland verkrijgbaar.

5 nummer 1-hits

Natuurlijk kon succes van haar album And More niet uitblijven. Met de nummers More, Keep Your Head Up, Beggin’ en New Age staan daar al 4 nummer 1-hits op en daar kwam met Venus nog een 5e bij. In de downloadtoplijsten schoot het album met een sneltreinvaart omhoog naar de 1e plaats. Vandaag ligt de cd in de winkels en het zal ook niet lang duren voordat deze ook op 1 staat in de Album Top 100.

Dat Sandra van Nieuwland in de halve finale strandde tegen de uiteindelijke winnares Leona Phillipo zal de zangeres uit Delft niet veel meer uitmaken. Ze brak record na record met haar optredens tijdens The Voice. Zo wist ze als eerste Nederlandse artiest gelijktijdig de nummer 1 en nummer 2 positie te bekleden in de Single Top 100 en na het uitkomen van Beggin’ werden dat zelfs de eerste 3 posities. Een unieke prestatie.


 
Sandra van Nieuwland heeft de harten van veel Nederlanders dus wel veroverd met haar unieke stemgeluid. Op And More kan iedereen die heeft genoten van haar optredens bij The Voice nog eens rustig nagenieten. Op het album staan al haar hits die ze zong bij The Voice, nog 5 andere covers (waaronder Joline van Dolly Parton en Ben van The Jackson 5) en een eigen liedje: Love You Less. In 2013 zal Sandra van Nieuwland aan de slag gaan met een album met nieuw en eigen repertoire.

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!