Naar boven

Win een Samsung ATIV Book 9 Lite Touch!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Studenten opgelet, want Samsung heeft een speciale winactie in het leven geroepen waarbij je een Samsung ATIV Book 9 Lite Touch, de geweldige laptop waar we al eerder over schreven op dit weblog, kunt winnen. Je wint ‘m niet zomaar, dus lees hieronder hoe je deze laptop kunt winnen.

Ga naar de Facebookpagina van Samsung

De Samsung Studentenactie steekt als volgt in elkaar: op de Facebookpagina van Samsung Nederland vind je een tabje met de aanduiding ‘Beat the ATIV’. Als je hier op klikt kom je bij het begin en de uitleg van de game waarbij je een Samsung ATIV Book 9 Lite Touch kunt winnen. Het artikel dat we eerder plaatsten over deze bijzondere laptop, vind je overigens hier. Leuk detail: de Samsung ATIV Book 9 Lite (non-touch) is verkozen tot beste koop door de Nederlandse Consumentenbond!

Speel de game

De game draait om Samsung SideSync, een superhandige applicatie waarmee het mogelijk is om schermen, vensters en gegevens te delen tussen laptops, all in ones en de Android-toestellen van Samsung (vanaf Android 4.1). Dit betekent dat je zelfs sms’jes kunt versturen via de Samsung ATIV Book 9 Lite. Als je meer wil weten over Samsung Sidesync kijk je onderstaande video.

Met SideSync op de Samsung ATIV Book 9 Lite kan je dus heel gemakkelijk je Galaxy smartphone verbinden en bedienen vanaf je laptop. Niet meer typen met twee duimen, maar lekker snel met tien vingers! Daarom we zijn benieuwd hoe snel jij kunt typen, dus test je vaardigheden en doe mee aan de game.

Wat kan je winnen?

Samsung geeft twee keer een weekprijs weg aan de persoon die aan het einde van de week in de top 10 staat van snelste tijden. De weekprijs is een Samsung ATIV Book 9 Lite Touch en de winnaar wordt door de jury geselecteerd. Na twee weken gaan de weekwinnaars met elkaar de strijd aan om kans te maken op de hoofdprijs, 3.000,- euro aan Samsung-producten naar keus. Let op: deze winactie loopt tot en met 29 augustus 2013, dus wees er snel bij! Enne, accepteer wel de actievoorwaarden, anders telt je deelname niet mee voor de winactie.

Cool to school

Op zoek naar de beste aanbiedingen op schoolbenodigdheden? Dan ben je aan het goede adres in de Cool to schoolwinkel van bol.com. Aldaar vind je aantrekkelijk geprijsde agenda’s, woordenboeken, schooltassen en schoolgadgets, maar ook de beste back-to-school computeraanbiedingen. Kijk maar eens rond in de winkels om te zien of er wat voor je tussen zit en sla je slag.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!