Naar boven

Draagbare Bose SoundLink Revolve en Color II: de volste sound, waar dan ook

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Een luid, krachtig, vol en meeslepend geluid. In 360 graden. Altijd en overal, dankzij de lange accuduur en het bestendige ontwerp. Dat zijn in een notendop de nieuwe Revolve, Revolve+ en Color II Bluetoothspeakers uit de SoundLink-serie van Bose.

Draadloze speakers met wat schepjes erbovenop

De opmars van de draadloze speaker is niet te stuiten. Niet gek, want de geluidskwaliteit en de accuduur worden steeds beter. Bose, een merk met veel noten op zijn zang, doet hier met de nieuwe modellen uit de SoundLink-serie graag een schepje bovenop. Of drie eigenlijk: de revolutionaire Revolve, de draagbare en extreem krachtige Revolve+ en de kleurrijke Color II. Alle drie blinken ze uit in geluidskwaliteit, accuduur, bestendigheid en gebruiksgemak.

De revolutionaire Bose SoundLink Revolve

De Bose SoundLink Revolve is verbluffend luid en verrassend klein. Hoor je ‘m tekeergaan, dan vraag je je af waar het snoer en de subwoofer zijn gebleven. Het volle, meeslepende geluid is 360 graden en dus overal in de ruimte evengoed van kwaliteit. De nieuwste technieken op het gebied van lithium-ionaccu’s zorgen ervoor dat de batterij tot wel 12 uur meegaat. Is de Revolve leeg? Opladen is simpel via USB en wordt helemaal een makkie met het (optionele) laad- en basisstation. De naadloze, aluminium behuizing kan gerust tegen een stootje en een druppeltje.

Revolve+: voordelige uitkomst

De Bose SoundLink Revolve+ is de uitkomst van de som Revolve plus nog wat extra voordelen. Namelijk een nóg luider geluid, een veel langere batterijduur (maximaal 16 uur) en een flexibele handgreep voor meer draaggemak. Wat een uitkomst! De Revolve+ heeft hetzelfde oogstrelende design als de Revolve en is ook verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren Triple Black en Lux Grey. Als grotere en krachtigere broer van de Revolve is de Revolve+ wel ietsje groter en zwaarder, dus houd daar rekening mee als je je tas inpakt.

slider3_bose_soundlink_revolve
Bose SoundLink Color II

De Bose SoundLink Color II is wat kleiner. Zowel qua formaat, prestaties als prijs. Toch geeft ‘ie een groot(s) geluid.

slider2_bose_soundlink_revolve
Bose SoundLink Revolve

De Revolve is verbluffend luid en verrassend klein. Hoor je ‘m tekeergaan, dan vraag je je af waar de subwoofer is.

slider_bose_soundlink_revolve
Bose SoundLink Revolve+

De Revolve+ heeft hetzelfde oogstrelende design als de Revolve en is ook verkrijgbaar in de kleuren Triple Black en Lux Grey.

Klankkleurrijk: Color II

De Bose SoundLink Color II is wat kleiner. Zowel qua formaat, prestaties als prijs. Toch geeft ‘ie een groot(s) geluid dankzij het slimme ontwerp met de dubbele passieve radiatoren. Dit stoot- en waterproof krachtpatsertje brengt meteen sfeer, waar je ook bent. Zijn design in Aquatic Blue, Coral Red, Soft Black of Polar White is namelijk net zo kleurrijk als zijn sound.

Klinkt als een klok

De volle sound van de drie nieuwe Bose SoundLinks is niet het enige dat klinkt als een klok. De talloze handige functionaliteiten ook. Neem de optimale connectiviteit. Niet alleen kun je verbinden met Bluetooth, maar ook met NFC en Aux. Moet je bellen, of wil je Siri of Google Now gebruiken? Dan komt de ingebouwde microfoon goed van pas. Om en om een nummertje opzetten? Geen probleem! Jullie kunnen namelijk met twee apparaten tegelijkertijd verbinden. Heeft een van je vrienden ook een draadloze speaker van Bose? Dat betekent twee keer zoveel lol, aangezien je de speakers kunt koppelen voor de stereo- of partymodus. Klinkt allemaal goed, nietwaar?

Bose SoundLink Revolve

Win een Revolve of een Color II!

(Deze winactie is inmiddels afgelopen)
Zie jij dat wel zitten: overal en nergens, 24/7 genieten van het volste Bose-geluid? Laat dan je gegevens achter in het winformulier hieronder. We mogen twee SoundLink speakers weggeven: een zwarte Bose SoundLink Revolve en een blauwe Bose SoundLink Color II. Good luck!


Waarom zou jij zo’n nieuwe draagbare Bose-speaker willen winnen?