Naar boven

Resident Evil: Retribution

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Hij is uit op dvd en Blu-ray. De 5e film gebaseerd op de populaire game Resident Evil. Om de release van Resident Evil: Retribution kracht bij te zetten, hebben we een mooie actie verzonnen. We verloten 6 exemplaren van Resident Evil 6 voor PlayStation 3.

Alice

Resident Evil is zeker niet de eerste game die zijn weg vindt naar het witte doek. Games als Max Payne, Tomb Raider en Prince of Persia zijn een paar voorbeelden van games die succesvol zijn verfilmd. Resident Evil is echter koploper als het gaat om verfilmingen. Resident Evil: Retribution is alweer de 5e film van de franchise. Het is het vervolg op de 4e film Resident Evil: Afterlive en draait weer om Alice (gespeeld door Milla Jovovich) die de mensheid moet behoeden voor het T-virus.

Het dodelijke T-virus van de Umbrella Corporation gaat door met het verwoesten van de aarde en transformeert de bevolking in legioenen van vleesetende Ondoden. Alice is de enige hoop van de mensheid om daar iets aan te doen. Ze gaat in onder andere Tokyo, New York en Moskou op jacht naar de verantwoordelijke voor de uitbraak van dit virus. Samen met een groep geallieerde en vertrouwde vrienden moet ze zich een weg uit de vijandelijke wereld zien te vechten.

Resident Evil: Retribution draaide vorig jaar in de bioscoop en was wereldwijd goed voor ruim $ 220 miljoen aan inkomsten. Nu kun je thuis van deze actiefilm genieten. Hij is verkrijgbaar als dvd, Blu-ray of Blu-ray 3D.

Win een exemplaar van de game Resident Evil 6

In oktober verscheen het nieuwste deel van de game: Resident Evil 6. We mogen 6 exemplaren voor PlayStation 3 weggeven. Wil je kans maken laat dan vóór maandag 18 februari hieronder je gegevens achter.

Doe mee en win!
Win Resident Evil 6 voor PlayStation 3
Vul je gegevens in en maak kans op één van de 6 exemplaren van Resident Evil 6
Ik doe mee
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie.
Ga verder
Je bent er bijna!
Voor het geval dat je wint, vragen we je ook je adresgegevens.
Verzenden
Bedankt voor je deelname!
Helaas
Er is iets mis gegaan. Je kunt maar één keer deelnemen aan een actie.

Reageer hier en praat mee!