Naar boven

3, 2, 1 Go! Ga de uitdaging aan met Hot Wheels!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Het is een kwestie van bouwen, spelen, racen, stunten, crashen en weer doorgaan. Welkom in de wereld van Hot Wheels. Niet zomaar speelgoed, maar een belevingswereld met auto’s, garages en toffe races! De mogelijkheden zijn onbegrensd, aangezien alle Hot Wheels-sets met elkaar te combineren zijn. Het enige risico? Dat je kind, zoals kleine Nico in de video hieronder, plotseling een Formule 1-coureur uitdaagt. Uitdaging aanvaard?!

Ultiem speelplezier met de Hot Wheels Ultimate Series

Raceauto’s parkeren was nog nooit zo leuk én spannend. En dat komt niet alleen door de dubbele loopingbaan, lift naar de bovenste verdieping en lange tunnel om doorheen te scheuren. Want in de Hot Wheels Ultimate Series Garage 2018 ligt een bloedstollende haaienaanval altijd op de loer!

De hoogte in met Mega Garage

Gaat je kind liever nóg meer de hoogte in? Check dan de Hot Wheels Ultimate Series Mega Garage. In deze gigatoren passen 50 auto’s. Dat is even takelen geblazen met de draaiende wielen waarin de auto’s omhoog schieten. Zodra er twee raceauto’s op de bovenste verdieping zijn, is het tijd voor een racewedstrijd. Wie is het eerst beneden?

Bonte was: Mega Autowasserette

Kunnen de raceauto’s wel een wasbeurt gebruiken? Dan is daar de Hot Wheels Mega Autowasserette. De auto’s gaan met een automatische transportband door de autowasstraat en worden gewassen met écht water. De speciale Color Shifters-auto’s veranderen tijdens het wassen van kleur. Magisch!

Bekijk de Hot Wheels Ultimate Series

Hot Wheels Trackbuilder

Wat is er leuker dan je eigen racebaan bouwen? Racebanen met stunts bouwen natuurlijk! De auto’s maken adembenemende sprongen over de Hot Wheels Stuntbrug van de Hot Wheels Track Builder Epic Challenge Racebaan. Nog niet genoeg adrenaline gehad? Check dan de Hot Wheels Track Builder Looping Challenge Racebaan. Die is met de double slam lanceerders perfect voor de echte thrillseekers. Het bouwen, de coole races en gave stunts zetten de creativiteit van je kind in de hoogste versnelling!

Voor kids tot vijf jaar is er de Hot Wheels Track Builder Track & Brick Pack playset. In de set zitten meer dan 40 onderdelen voor vette racebanen. De mogelijkheden zijn onbegrensd, want de bouwstenen passen ook op bouwspeelgoed van andere merken.

Bekijk de Hot Wheels Track Builder Series

Hot Wheels Kurkentrekker Crash Racebaan

Met duizelingwekkende snelheid scheuren de auto’s over de baan met drievoudige looping, drie crashzones en evenzoveel hogesnelheidsboosters. De Hot Wheels Kurkentrekker Crash Racebaan is superinteractief en test de vaardigheden én het probleemoplossend vermogen van spelende kinderen. Want hoe zorgen ze ervoor dat hun auto de rit overleeft? Natuurlijk combineer je deze set ook met andere Hot Wheels sets, voor een epische Hot Wheels racewereld!

Hot Wheels

Bekijk de Hot Wheels Kurkentrekker Crash Racebaan

De Hot Wheels Adventskalender

Maak de feestdagen extra feestelijk met de Hot Wheels Adventskalender. Vanaf 1 december mag je kind iedere dag een verrassing uitpakken. Kleine sneak preview: in de kalender zitten acht versierde Hot Wheels voertuigen en zestien accessoires. Leuk voor alle leeftijden. De Adventskalender komt nu met een splinternieuwe uitvouwbare speelmat voor eindeloos veel speelplezier.

Hot Wheels

Bekijk de Hot Wheels Adventskalender

Maak het groots!

Met het speelgoed van Hot Wheels creëren jij en je kind een belevingswereld die draait om auto’s, stunts, crashes en races. Kids ontdekken hoe ze hun grenzen kunnen verleggen. Bovendien vergoten ze hun zelfvertrouwen tijdens de races én in het normale leven. Tijdens het bouwen en racen geldt er maar één regel: maak het groots! Nieuwsgierig naar alles van Hot Wheels in ons assortiment? Neem dan eens een kijkje in onze Hot Wheels Shop.

Ga naar de Hot Wheel Shop

Winactie!

Maak kans op een van de coole prijzen van Hot Wheels. Welke van deze Hot Wheels racetoppers is de favoriet je kind (of jou!) en waarom? Laat het ons weten in een e-mail met je NAW-gegevens naar weblog@bol.com (o.v.v. winactie Hot Wheels) en win de Hot Wheels Track Builder Epic Challenge Racebaan of de Hot Wheels Kurkentrekker Crash Racebaan!

Deze winactie loopt tot en met 14 oktober 2018. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Reageer hier en praat mee!