Naar boven

De allernieuwste puzzels van Jan van Haasteren laten je lachen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Bij alle puzzelfanaten is 'ie meer dan bekend. Jan van Haasteren, de koning van de puzzels. Met zijn kleurrijke tekeningen vol met humoristische verrassingen fleurt hij menig huiskamer op. En dat doet hij al sinds 1980! In dit blog lees je meer over zijn bijzondere puzzels.

Koning der puzzels

Puzzels die spontaan een glimlach op je gezicht toveren? Dat kunnen alleen de gedetailleerde platen van Jan van Haasteren zijn. Keuze uit een uitgebreid assortiment boordevol humoristische verrassingen. Tsja, het zijn niet voor niets de populairste puzzels van Nederland. En ze zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Jumbo gebruikt voor het maken van deze puzzels namelijk alleen het beste gerecyclede karton. Vervolgens worden de puzzels met speciale, dunne messen gesneden. Zo behoudt ieder puzzelstukje zijn optimale pasvorm. En de smalle naden zorgen uiteindelijk voor een extra glad en bijna naadloos eindresultaat. Oftewel, alles wat jouw puzzelhartje begeert.

Bekijk alles van Jan van Haasteren

De allernieuwste puzzels

Jan trakteert puzzelaars regelmatig op nieuwe puzzels. Deze zeven puzzels zijn vers van de pers:

De magie van Jan van Haasteren

Hoewel Jan van Haasteren vooral bekend staat als puzzelkoning, begon zijn carrière als striptekenaar. Na een succesvolle start met strips als Tom Poes en Hiawatha, maar ook reclame illustraties en een kijkplaat, breekt hij door. In 1980 begint hij met het tekenen van puzzelplaten voor Jumbo. En dat doet hij nu nog steeds, zelfs helemaal met de hand. Meteen al in de ruwe schets besteedt hij veel aandacht aan verrassende, humoristische elementen. Na de schets is het tijd voor de verfijnde, gedetailleerde fase. De plaat wordt overgenomen in inkt en helemaal met de hand ingekleurd. Hoewel we het snel uitleggen, gaat het over een proces van ongeveer 3 maanden! Gelukkig zijn er andere tekenaars die Jan helpen. De tekenstijlen zijn haast niet te onderscheiden, maar je herkent deze puzzels aan het signatuur Studio JvH.

Jan van Haasteren puzzels

Winactie!

Maak maar wat ruimte vrij in je puzzelkast, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op één puzzelpakket met daarin de drie nieuwste puzzels van Jan van Haasteren: Jan van Haasteren De Speelgoedwinkel The Toy Shop 1000 Stukjes, Jan van Haasteren 2in1 Puzzel BBQ Feest en Food Truck Festival 2 x 1000 Stukjes en Jan van Haasteren Darts Puzzel 1000 Stukjes. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Jan van Haasteren’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 14 oktober 2018.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons en wordt zijn prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Jan van Haasteren Puzzels

Volg Jan van Haasteren!

Ben jij een echte Jan van Haasteren fan? Neem dan eens een kijkje op de officiële Jan van Haasteren Puzzels pagina op Facebook en volg ‘m voor de leukste weetjes en acties. En wist je dat je in onze Jan van Haasteren winkel alles van en over Jan van Haasteren kunt vinden?

Ga naar onze Jan van Haasteren winkel


Wat is jouw favoriete Jan van Haasteren puzzel?