Naar boven

Winactie: doe de Purina ONE 21 Dagen Test!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Purina ONE 21 Dagen Test is een voedingsprogramma voor jouw kat. Met het programma laat je jouw kat geleidelijk aan Purina ONE voer wennen. Na deze korte gewenningsperiode eet je kat drie weken lang uitsluitend Purina ONE. Dat is lang genoeg om zichtbare resultaten in de gezondheid van je kat waar te nemen.

Hieronder lees je hoe de Purina ONE 21 Dagen Test verloopt. Wil je ontdekken hoe goed jouw kat erop reageert? Meld je dan aan voor de test- en winactie. Hoe je dat doet, lees je onderaan dit blog.

Purina One

Vandaag

Een uitstekende eetlust
Je kat eet goed en geniet volop van de heerlijke smaak van Purina ONE.

Week 1+

Een hoge mate van energie en vitaliteit
De energie en vitaliteit van jouw kat zullen versterkt zijn door de hoogwaardige, volledige en uitgebalanceerde voeding van Purina ONE.

Week 2+

Een gezondere* spijsvertering
Purina ONE bevat cichorei, een natuurlijk ingrediënt dat de darmgezondheid aantoonbaar verbetert. Dankzij de juiste vezelbronnen en de goede verteerbaarheid van Purina ONE merk je ook dat jouw kat kleine en vaste ontlasting produceert.

*vergeleken met producten zonder cichorei.

Week 3+

Een gezonde huid, glanzende vacht en heldere ogen
Purina ONE bevat specifieke voedingsstoffen, zoals zink en omega-6-vetzuren waarvan is aangetoond dat ze helpen de huid van je kat gezond te houden en haar vacht te laten glanzen. Het hoge antioxidantengehalte helpt ook om haar ogen helder en gezond te houden.

En morgen

Een aangepaste natuurlijke immuunrespons
Purina ONE Bifensis bevat hittebehandelde Lactobacilli, waarvan bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van je kat versterken doordat ze helpen de natuurlijke productie van antilichamen te stimuleren om jouw kat zichtbaar gezond te houden vandaag én morgen.

Naar het Purina ONE assortiment

Test- en winactie: 500 testers gezocht

Is jouw kat aan het spinnen omdat hij Purina ONE wil uitproberen? Doe dan mee aan de test- en winactie en wie weet is jouw lieveling een van de 500 gelukkige katten die het product mag testen. Uiteraard horen we graag na afloop door middel van een review wat jouw viervoeter van Purina ONE vindt. Meedoen? Lees dan snel verder.

Purina One

  • Om kans te maken op een testpakket dien je jouw naam, e-mailadres, woonadres en voorkeur voor 1 van de 6 varianten (te zien in de carrousel hieronder) door te geven via een mail naar weblog@bol.com met ‘Test- en winactie Purina ONE’ als titel van de e-mail;
  • Van de testers wordt na afloop verwacht dat zij een review schrijven op bol.com over Purina ONE;
  • Deze test- en winactie loopt van 6 september t/m 4 oktober 2017.
  • De testartikelen worden door Nestle Purina Petcare opgestuurd. Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met het delen van de door jou verstrekte gegevens voor eenmalig gebruik;
  • Hier vind je alle actievoorwaarden.

Hieronder vind je de artikelen die je kunt winnen.


Wat doet jouw kat als hij/zij zich goed voelt?