Naar boven

Luister naar je lichaam: gun jezelf Davitamon Elke Dag

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Je doet je best om gezond te eten; goed bezig! Toch is het soms lastig om altijd aan je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen te komen. En die heb je toch nodig. Een multivitamine kan je een steuntje in de rug geven, als aanvulling op je voeding.

Je lichaam heeft je nodig

Eet jij dagelijks volgens de adviezen van de Schijf van Vijf? Hoewel veel mensen aandacht besteden aan voeding, blijkt toch dat ruim 70%* van de Nederlanders niet dagelijks voldoende groenten en fruit eet. Je lichaam gebruikt vitamines en mineralen voor allerlei belangrijke processen. Daarom heb jij iedere dag, gedurende het hele jaar, vitamines en mineralen nodig om goed te blijven functioneren en een goede gezondheid in stand te houden. Gezond en gevarieerd eten is de belangrijkste basis. Maar eerlijk is eerlijk: dat lukt nu eenmaal niet iedereen altijd.

*CBS 2014/2015

Davitamon Elke Dag

Een cadeautje voor je lichaam

Heb jij, als je er goed over nadenkt, ook het idee dat je soms te weinig vitamines en mineralen binnenkrijgt? Dan ben je dus zeker niet de enige. Aanvulling op de voeding in de vorm van een voedingssupplement kan dan raadzaam zijn. Kies voor Davitamon Elke Dag; een complete multivitamine met 22 essentiële vitamines en mineralen. Het bevat tot 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen. Davitamon ondersteunt jou het hele jaar door met je dagelijkse vitaminebehoefte.

Davitamon Elke Dag

Wat Davitamon Elke Dag voor je doet
  • Goed voor de weerstand en het energieniveau (Vit C);
  • Ondersteunt het geheugen en concentratievermogen (Vit B12);
  • Goed voor het behoud van sterke botten en de werking van de spieren (Vit D);
  • Slechts 1 tablet per dag. Een pot gaat dus 3 maanden mee;
  • Suikervrij.

Lekker in je vel met Davitamon

Het behoud van een goede gezondheid staat bij Davitamon voorop. Al sinds 1928 brengen ze hoogwaardige voedingssupplementen op de markt. Daardoor kennen ze jou, jouw lichaam en jouw behoeften als geen ander. Inmiddels heeft Davitamon voor iedere fase van je leven wel een specifieke (multi)vitamine samengesteld, altijd op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Op die manier biedt het merk iedereen een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.

 

KAG-nr: 24-1117-1659

Ontdek Davitamon Elke Dag


Wat doe jij om je dagelijkse vitaminen binnen te krijgen?