Naar boven

Prevalin Direct neusspray helpt je het hooikoortsseizoen door

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

De lente is begonnen! De meeste mensen hebben hier de hele winter naar uitgekeken, behalve wanneer je last hebt van hooikoorts. Het voorjaar is helaas ook het seizoen van jeukende traanogen en niesbuien. Prevalin helpt je het hooikoortsseizoen door te komen met de Prevalin Direct Neusspray en Prevalin Direct Plus Neusspray*.

Prevalin Direct neusspray: beschermt je neusslijmvliezen

Bij Prevalin Direct Neusspray merk je al snel dat het werkt, de spray werkt namelijk al volledig na drie minuten*. Dat is vijf keer sneller dan tabletten. Heel fijn als je last hebt van een kriebelende neus! Prevalin Direct Neusspray vormt een ondoordringbaar laagje, ‘’een micro-gel barrière’’, op het neusslijmvlies. Dit laagje voorkomt dat allergenen een allergische reactie veroorzaken waarbij histamine wordt aangemaakt. Histamine zorgt voor dat vervelende jeukende gevoel in je neus en ogen en die niet ophoudende niesbuien.

prevalin direct neusspray

Wat is hooikoorts precies?

Hooikoorts is een overgevoeligheidsreactie van je lichaam op grassen, bomen en planten die in bloei staan. Dit stuifmeel, ook wel pollen genoemd, zweeft in de lucht en komt in je luchtwegen terecht. In het lichaam ontstaat een allergische reactie en het maakt vervolgens histamine aan. Deze stof zorgt ervoor dat je hooikoortsklachten krijgt als tranende ogen, niesbuien, een loopneus, jeuk en benauwdheid. Ongeveer twintig procent van de Nederlanders heeft gedurende een periode van een aantal jaren lichte tot ernstige hooikoortsklachten. Hooikoorts kan spontaan ontstaan; je hoeft hier eerder nooit last van te hebben gehad.

Verminder overgevoeligheid voor pollen

Prevalin Direct Plus Neusspray vermindert ook de gevoeligheid voor allergenen, naast het aanbrengen van het ondoordringbare laagje op de neusslijmvliezen. De micro-gel barrière en natuurlijke oliën zorgt voor mestcel stabilisatie. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar het voorkomt dat mestcellen na contact met allergenen uit pollen openbarsten. Bij het openbarsten van de mestcellen komt namelijk histamine vrij en dat stofje veroorzaakt je hooikoortsklachten.

Let op: je ontvangt nu 15% korting op op Prevalin Direct en Prevalin Plus tot 10 mei 2018!

Bekijk alle Prevalin producten

* Stopt allergenen na aanbrengen. Werkt volledig na 3 minuten.
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


Wat is jouw tip om het hooikoortsseizoen door te komen?