Naar boven

Polaroid OneStep+ instant camera: nostalgie in een nieuw jasje

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Tijdens de feestdagen zijn er zoveel mooie momenten om vast te leggen! Met de nieuwe Polaroid Originals OneStep+ maak je die herinneringen meteen tastbaar. Deze instant camera valt op omdat je er zó veel mee kunt doen. Wat allemaal? Dat vertellen we je in dit weblog. En je leest hoe je deze camera kunt winnen!

De OneStep+ in een snapshot

De OneStep+ van Polaroid Originals is de opvolger van de succesvolle OneStep 2. Dit apparaat combineert, net als z’n voorganger, een prachtig klassiek ontwerp met de slimste technologie van nu. Tuurlijk: zoals je van een Polaroid-camera gewend bent, maak je er foto’s mee die er meteen uit rollen. Maar je kunt er nog zo veel méér mee! Via bluetooth verbind je de OneStep+ bijvoorbeeld met de gratis Polaroid Originals-app. En dan gaat er een wereld voor je open!

Sfeer

 

Nostalgie in een nieuw jasje

Nostalgie in een nieuw jasje, dat is wat je krijgt met de OneStep +. Als creatieveling ga jij helemaal los. Een te gekke functie is bijvoorbeeld noise trigger, waarmee je de camera met geluid bedient. Denk aan de knal van een poppende champagnefles of de gil die je slaakt bij een sprong in het zwembad. Leg zo de vetste actiemomenten tot op een split second nauwkeurig vast!

De functie double exposure vangt twee beelden in één frame. Het resultaat? Kunstzinnige, surrealistische foto’s. Met light painting leg je de route van een bewegende lichtbron vast. Hierdoor kun je gave lichteffecten aan je foto toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan vuurwerksterretjes die je met oudjaar in de lucht zwaait. Zo wordt het pas echt een sprankelend 2019!

Sfeer 3

Portretfunctie en manual mode

Portretten en selfies maak je natuurlijk met de portretfunctie. Want de OneStep+ beschikt naast een ‘gewone’ lens over een heuse portretlens: het onderwerp komt scherp in beeld terwijl de achtergrond vaag blijft. Met de manual mode houd jij zelf controle over je foto’s en stel je zelf de gewenste sluitersnelheid en flitsintensiteit in.

Bedien de camera op afstand

Verbind je de camera met je telefoon? Dan kun je tal van nieuwe functies gebruiken én de camera op afstand bedienen. Bijvoorbeeld met de functie remote trigger. Dankzij je telefoon mis je zo nooit meer een gezellige groepsfoto. Ook met de zelfontspanner kun je foto’s op afstand nemen. Met deze functie kun je tot wel 12 seconden aftellen voordat je foto wordt geschoten. Met de basics van de camera zit het trouwens ook wel snor: de krachtige flitser en langdurige oplaadbare batterij zorgen ervoor dat je overal en altijd kunt fotograferen.

Sfeer 2

Prachtplaatjes van de mooiste momenten

Shake it like a Polaroid picture! Met de Polaroid Originals OneStep+ maak je prachtplaatjes van de mooiste momenten – dus leg je er ook de aankomende feestdagen op een originele manier mee vast. Een avondje uit? Een reis over de wereld? Omdat deze instant camera lekker compact is, neem je ‘m gemakkelijk mee op allerlei avonturen. En maak je de herinneringen, zoals je kunt zien in de video hieronder, meteen tastbaar!

Winactie

Wil jij de feestdagen en avonturen die je samen met die ene geweldige persoon beleeft wel vastleggen op een mooie en unieke manier? Doe dan mee aan onze winactie. We mogen namelijk één Polaroid Originals OneStep+ weggeven. Meedoen? Tag dan de persoon voor wie jij deze leuke camera onder de kerstboom wilt leggen. De winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons, waarna we de prijs zo snel mogelijk opsturen. Alle voorwaarden van deze winactie vind je hier.

Bekijk alles van Polaroid Originals

Voor wie wil jij deze leuke camera onder de kerstboom leggen? Tag de persoon in het bericht hieronder en maak kans op een OneStep+!