Naar boven

Van Dragons tot Brandweer: de beste PLAYMOBIL voor Sinterklaas

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De spannendste avonturen bekijken kinderen niet op een scherm, maar bedenken ze zelf. PLAYMOBIL – dat je misschien zélf ooit nog voor Sinterklaas hebt gekregen? – blijft maar met coole nieuwe series komen. Van Dragons tot Dwergen ten aanval en van Brandweer tot Magic: dit zijn de leukste PLAYMOBIL-sets om op pakjesavond aan jouw (klein)kind te schenken.

PLAYMOBIL Dragons: draken temmen doe je zó

Draken spreken enorm tot de verbeelding van jonge kinderen. Heb je de films van How To Train Your Dragon al met je kind of kleinkind bekeken? Daar is de Dragons-serie van PLAYMOBIL namelijk op gebaseerd. Natuurlijk is er een set van hoofdpersonages Hikkie en zijn draak Tandloos. Of is die kleine van jou misschien meer fan van het koppige duo Snotvlerk en Haaktand?

Kinderen kunnen helemaal de draak uithangen met het complete Vikingdorp Berk, de woonplaats van Hikkie en zijn vader Stoick. Of wat dacht je van de nieuwste sport in het dorp: schapen slingeren? Wedden dat je kind verslingerd raakt aan de set van Rochel met schapenslingeraar?

Playmobil Sfeer Dragons

Bekijk alles van PLAYMOBIL Dragons

PLAYMOBIL Magic: betoverend leuk speelgoed 

Centraal in de Magic-serie van PLAYMOBIL staat het Kristallen Paleis, een betoverend bouwwerk van ijs en sneeuw. Daarin wonen de Sneeuwkoningin en haar knappe kleindochter Finya. En kijk, Prins Florin komt dagelijks een kopje suiker halen. Met een troonzaal, torenkamer en slaapkamer is dit kasteel hét toneel voor ijskoude maar oh zo warme avonturen.

Ook buiten het ijspaleis valt er genoeg te beleven. Zo doet Yeti Ahaka, de niet-zo-verschrikkelijke sneeuwman, zijn rondes over de berg. Met z’n lantaarn zoekt hij naar Finya en haar broertje, die hij voor het laatst in een prachtige slee zag zitten. Een andere leuke uitbreiding is de Koninklijke Feniks, die vergezeld wordt van tovenares Sinikka en haar Kristal der Liefde.

Playmobil Interactieve afbeelding Paleis
+
+
+
+
+
+
Bekijk alles van PLAYMOBIL Magic

PLAYMOBIL Dwergen ten aanval: samen zijn we sterk

Dwergen, zo weet ieder kind, zijn felle strijders. Dat bewijzen de dwergen van de PLAYMOBIL-serie Dwergen ten aanval. Het zijn al kranige kereltjes, maar met een mobiele aanvalstoren zijn ze al helemaal niet euh… klein te krijgen. Gaaf: de ballista’s kunnen echt schieten! Wil jij het dwergenleger uitbreiden? Dat kan bijvoorbeeld met de griezelige reuzentrol met soldatendwerg of pony’s die een ballista achter zich aan trekken. Voor de nodige ondersteuning vanuit de lucht zorgt de dwerg met een zweefvliegtuig.

Gevaarlijk leuk, dit speelgoed! Niet gek dus dat het is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.

Bekijk alles van PLAYMOBIL Dwergen ten aanval

PLAYMOBIL Spirit Riding Free: verover het Wilde Westen

De populaire Dreamworks-animatieserie is de basis voor de PLAYMOBIL Spirit Riding Free-serie. Alles draait om het 12-jarige meisje Lucky, dat een gevangengenomen paard bevrijdt. Speel haar reis naar het Wilde Westen na met Lucky’s vader en paardenwagen, kom in Lucky’s huis langs en loop gerust door naar haar slaapkamer. Maar het leukste is misschien wel de paardenbox: daarin bewaart Lucky haar mustang, Spirit!

Lucky's vader...

...en zijn paardenwagen!

Met zo'n fijne slaapkamer...

...mag Lucky van geluk spreken!

Oh wat is het knus...

...in Lucky's huis op de prairy!

Bekijk alles van PLAYMOBIL Spirit Riding Free

Brand meester met PLAYMOBIL Brandweer

Kent jouw (klein)kroost ook een vurige passie voor de brandweer? Maak je geen zorgen, want PLAYMOBIL rukt uit met de Brandweer-serie. Kinderen raken, figuurlijk, in vuur en vlam als ze spelen met de grote brandweerkazerne met helikopter. Dankzij de brandweerwagen met ladder stijgen de brandweerlieden letterlijk en figuurlijk tot grote hoogten. En met de meesterlijke blusrobot kunnen de kids zelfs de gevaarlijkste situaties aan. Brand meester.

Zoef!

Met de helikopter stijgt PLAYMOBIL Brandweer tot grote hoogten!

Roetsj!

Als een paal boven water: de Brandweer is altijd snel ter plaatse!

Pfffff!

Met deze spuit kun je echt water spuiten!

Bekijk alles van PLAYMOBIL Brandweer

Wat was vroeger jouw lievelingsset van PLAYMOBIL?