Naar boven

Dit zijn de leukste PLAYMOBIL cadeaus voor Sinterklaas

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Koddige poppetjes met een kenmerkende glimlach: bijna íedereen kent PLAYMOBIL. Het merk bestaat sinds 1974 en inmiddels zijn er ontelbaar veel speelsets te koop. Voor Sinterklaas hebben wij daarom de leukste PLAYMOBIL cadeaus op een rij gezet. Grote kans dat ze jou als ouder ook (weer) een glimlach bezorgen.

Fantasierijk spelen met het PLAYMOBIL Poppenhuis en City Life

Met de PLAYMOBIL Poppenhuis- en City Life serie, kan je kind alles naspelen wat er in een huis gebeurt! En het leuke is: er zijn verschillende soorten poppen- en woonhuizen binnen de collectie. Zo is er naast een prachtig roze herenhuis, nu ook een modern woonhuis met neutrale kleuren, en zelfs een meeneem poppenhuis: ideaal voor bij opa en oma bijvoorbeeld. Om het spel nog uitgebreider te maken, kun je voor de PLAYMOBIL huizen allerlei onderdeeltjes kopen, zoals een eetkamerset, een slaapkamer en zelfs een gezellig familie barbecue. Zo kan het huis steeds verder ingericht worden. Deze kleinere onderdelen zijn trouwens ook perfect voor in de schoen! Met de PLAYMOBIL huizen, kortom, kan je kind zich urenlang vermaken in zijn of haar eigen fantasiewereld. Deze serie is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar.

PLAYMOBIL
+
+
+
+
Bekijk de PLAYMOBIL Poppenhuis serie

Met PLAYMOBIL op wintersport: tijd voor een Vakantie in de Bergen!

Of jullie als gezin nu wel of niet regelmatig op de lange latten staan, met de PLAYMOBIL serie Vakantie in de Bergen speelt je kind erop los in de sneeuw. Hij of zij rijdt eerst met de 4×4 SUV mét dakkoffer naar plaats van bestemming, vliegt daarna als reddingswerker in een helikopter over de bergen of voegt zich bij de klas in het skischooltje. Extra leuk: in het skischooltje kun je verkleed als beer de oefenpiste af! Daarna is het tijd om lekker op te warmen in de uitgebreide skihut en een hapje te eten. Begint het te sneeuwen? Geen probleem, dan ga je snel naar het gezellige gastenverblijf. Ook binnen is genoeg plek om te ontsnappen aan de drukke skipistes. Boven zijn er zelfs matrassen neergelegd en is er een badkamer. En aan alles is gedacht: de skihut heeft een bar, tap, doorgeefluik, eten en drinken, skihouders, een terras, ski’s en nog veel meer. Net echt!

Slider_Winter
De skihut is afgewerkt tot in de kleinste details en daarom extra leuk voor kinderen
Slider_Winter_2
Kinderen kunnen de SUV inpakken en op wintersport meedoen met de skiles
Bekijk de PLAYMOBIL Vakantie in de Bergen serie

Top Agents: spannend speelgoed voor kleine spionnen

Als geheim agent moet je op alle situaties voorbereid zijn. Gelukkig heeft je kind met het speelgoed van PLAYMOBIL Top Agents alles bij de hand om een echte top agent te zijn. Van coole speelfiguren, tot voertuigen uitgerust met geheime technische snufjes – want welke geheimagent kan zonder? Zo is er de PLAYMOBIL Spy Team Gevechtstruck, hiermee zijn Jet Girl en agent General voorzien van de nieuwste techniek. Dit voertuig kan zelfs blijven drijven en met een kleine onderwatermotor (apart verkrijgbaar) worden uitgerust. Of pak de PLAYMOBIL Megadrone en bereik de moeilijkste plekken. En neem ook zeker een kijkje in het PLAYMOBIL Dr. Drone’s commandocentrum, want hier kan je kind als Top Agent aan een nieuwe geheime missie werken!

PLAYMOBIL cadaus
+
+
+
+
Bekijk de PLAYMOBIL Top Agent serie

Voor alle paardenfans: in galop naar de paardrijclub

Het is altijd druk op de paardrijclub; stallen schoonmaken, paarden borstelen – maar échte paardenfans vinden dat juist leuk natuurlijk! Is jouw kind zo’n paardenfan? Dan is de PLAYMOBIL Paardrijclub een echte droom. Breng de paarden naar de wei en maak daarna de boxen schoon. Of ga met de amazone naar de zadelkamer en zoek alles uit voor een fijn ritje. Maar wacht, er is nog een ander klusje: vandaag moeten twee paarden met de paardenvrachtwagen vervoerd worden. Open de klep aan de zijkant en look het paard naar binnen. Het paard lijkt niet veel zin te hebben om de vrachtwagen te betreden, maar je zult zien, als je kindje wat geduld heeft gaat ze tóch. In de mooie PLAYMOBIL Paardenvrachtwagen is plek voor twee paarden, twee slaapplaatsen en heel veel accessoires.

Slider_Paard
Paardenfans kunnen hun hart ophalen aan deze speelset
Slider_Paard_2
Met de paardenvrachtwagen kunnen paarden veilig vervoerd worden
Bekijk de PLAYMOBIL Manege serie

Voor kleine draakjes: de Dragons in het mooie Berk

Welkom in Berk: een mooi vikingsdorp en de woonplaats van Hikkie en zijn vader Stompum. Berk is een geweldige fantasiewereld voor kinderen, want alles is hier net even anders. Zo was er ooit een klein drakenprobleem maar inmiddels zijn alle draken naar Berk gekomen. Nu rijdt iedereen vrolijk rond op draken en zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar dan blijkt dat de slechterik Drako opnieuw een duister plan aan het smeden is… Met de nieuwe Berk speelset PLAYMOBIL kunnen kinderen zelf draken temmen en de wereld van draken in hun eigen kamer tot leven laten komen. De speelset bevat naast de figuren Hikkie en Stompum ook twee verschrikkelijke titanen, een oplichtend vikingstandbeeld, een echt werkende ballista en nog veel meer accessoires uit de populaire drakenfilms. Om de speelset uit te breiden zijn er nog veel meer accessoires en speelsets beschikbaar binnen de Dragon-serie. Samen zorgen ze voor eindeloos speelplezier met draken!

PLAYMOBIL cadeaus

Bekijk de PLAYMOBIL Dragon serie

Ga op spokenjacht!

Voor kleine spookjes: laat kinderen met de Ghostbusters™-Ecto 1 snel op spokenjacht gaan! Dit gave voertuig biedt plaats aan vier spokenjagers, hun protonenpacks, spookvallen en verdere uitrusting. Het dak is afneembaar en de kofferbak kan worden geopend, de sirenes kunnen aan en jouw kindje is er gegarandeerd gek op. Wist je trouwens dat er nog veel meer griezelig leuke onderdelen te vinden zijn in de Ghostbusters ™ serie? Alleen voor kinderen die niet bang zijn natuurlijk.

Bekijk de PLAYMOBIL Ghostbusters serie

Onze PLAYMOBIL shop

We hebben nog veel meer mooi speelgoed van PLAYMOBIL in onze speciale PLAYMOBIL shop. Ontdek daarom snel het grootste PLAYMOBIL assortiment, exclusief bij ons.

Naar de PLAYMOBIL shop


Van welke set krijgt jouw kind een grote glimlach denk je?