Naar boven

Help, brand! Ga erop af met de vernieuwde PLAYMOBIL Brandweer

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Brand! Met loeiende sirenes scheuren de brandweerwagens erop af. Snel, de ladder omhoog en blussen maar! Daar zijn de helikopter en blusrobot voor extra versterking. Na een uur blussen is het gelukkig zover: de commandant geeft het sein ‘brand meester’. Maak kennis met de vernieuwde PLAYMOBIL Brandweer. Daarmee beleef je de spannendste avonturen!

Grote brandweerkazerne met helikopter: snel ter plaatse

PLAYMOBIL Brandweer is terug! Tudaa, tudaa, tudaa: het alarm gaat af. ‘Een huis aan de Hoofdweg staat in brand, we moeten erop af!’, roept de commandant. De brandweermannen roetsjen een voor een naar beneden langs de brandweerpaal. Met gierende banden verlaat de brandweerwagen de kazerne! Een collega is al onderweg met de helikopter. Hoe lang duurt het om de brand te blussen?

Het speelplezier met de grote PLAYMOBIL brandweerkazerne met helikopter is eindeloos. De rotorbladen van de helikopter roteren, het alarm maakt geluid en de brandweermannetjes kunnen echt naar beneden glijden langs de paal.

The sky is the limit door de brandweerwagen met ladder

Ojee, er is een brand in een hoge flat! Daarvoor moet de PLAYMOBIL brandweerwagen met ladder uitrukken. Sirenes en zwaailichten aan en erop af! De vier brandweerlieden zijn uitstekend opgeleid. Binnen een paar seconden is de ladder dus verlengd en zijn de brandslangen klaar voor gebruik. Nog even de poten aan de zijkant van de wagen neerlaten voor extra stabiliteit en het blussen kan beginnen. Iedereen doet zijn uiterste best en binnen no time is het vuur gelukkig gedoofd.

Playmobil Brandweer sfeer 1

Bedwing enorme branden met de grote pompwagen

Deze brand loopt uit de hand! Er is dus versterking nodig van de PLAYMOBIL grote pompwagen met waterkanon. Die wagen heeft veel extra uitrusting, precies wat we nodig hebben voor grote klussen. In de kleppen achterin liggen alle brandweeraccessoires. Help, er zit iemand vast! Gelukkig heb jij de reddingsschaar meegenomen. Een snelle brandweerman maakt hem vast aan de hydraulische generator en bevrijdt de persoon in nood. Weer een ramp voorkomen! Vul je de pomp met water? Dan werkt het waterkanon echt.

Brandweerwagen met hoogtewerker voor allerlei noodsituaties

De wendbare PLAYMOBIL brandweerwagen met hoogtewerker is een splinternieuwe alleskunner. Hij wordt dan ook in allerlei noodsituaties ingezet. De telescopische lader kan pallets met gevaarlijke goederen verplaatsen. En een gebied ontruimen voor de berging van een vrachtwagen. De arm van de lader kun je uitschuiven én kantelen.

Altijd snel ter plaatse

Met de helikopter is PLAYMOBIL Brandweer snel bij de brand

Roetsj!

PLAYMOBIL Brandweer-poppetjes kunnen echt van de paal glijden!

Voel je nattigheid?

Doe je water in de pomp, kan kun je er echt mee spuiten!

Terreinwagen met waterkanon voor ruw terrein

Nog zo’n robuuste wagen waarmee de brandweer alle uitdagingen aankan: de PLAYMOBIL terreinwagen met waterkanon. Met zijn grote wielen rijdt hij moeiteloos over de modderigste terreinen. Auto in de sloot? Even takelen met de kraan en de auto staat zo weer aan land. Is er een grote fik? Het vuurdovende schuimkanon erop en klaar is Kees. Wat deze wagen extra leuk maakt, zijn de gave licht- en geluidseffecten.

Blusrobot voor lastige branden

De brandweer gaat ook mee met de tijd. Dat zie je aan de supersonische PLAYMOBIL blusrobot. Is een situatie té gevaarlijk voor zelfs de stoerste brandweerlieden? Dan gaat deze onverschrokken robot erop af. Met een bedieningspaneel stuurt een brandweerman de robot rechtstreeks de gevarenzone in. Wel zo veilig. Heel cool: de draaibare blusturbine schiet een waterstraal af!

Playmobil Brandweer sfeer 2

Het flexibele brandweerteam met waterpomp

Dit PLAYMOBIL brandweerteam met brandbluspomp is zo flexibel als het maar zijn kan. Met helm, bijl en pomp in de hand gaan ze op alle branden af. De bluspomp is superrealistisch: vul je hem met water, dan kun je er echt mee blussen. Combineer dit brandweerteam gerust met ander speelgoed van PLAYMOBIL Brandweer.

Winactie!

Is jouw kind zo’n echte held (in wording) die dolgraag mensen redt? Doe dan mee met onze winactie. We mogen één keer een grote PLAYMOBIL brandweerkazerne met helikopter weggeven. Meedoen is simpel. Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie PLAYMOBIL Brandweer’. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 11 november 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna hun prijs zo spoedig mogelijk wordt toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk alles van PLAYMOBIL Brandweer


Droomt jouw kind ervan om mensen te redden bij de brandweer?