Naar boven

Met Play-Doh Touch breng je creaties tot leven

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Dromen jouw kinderen ervan om hun eigen fantasiewereld tot leven te brengen? Dankzij Play-Doh Touch Breng Ze Tot Leven Studio kan dat! Hun eigen creatie van klei komt op verrassende wijze tot leven met de gratis Play-Doh Touch app. En dat betekent urenlang spelen, creëren en ontdekken in een wereld vol met zelfgemaakte figuren. Hoe magisch is dat? We geven 10 Play-Doh Touch Studio's weg, dus lees snel verder!

Droomwereld van klei

Steeds meer kinderen brengen veel tijd door achter een beeldscherm. Zonde natuurlijk, want je wil ook graag creativiteit stimuleren. Play-Doh Touch brengt deze twee dingen samen. Eerst kleien kinderen kleurrijke vormen en figuren, zoals een gek beestje, een vriendelijke cactus of een vrolijke ster. Helemaal zelf, of met behulp van de vijf figuurstempels. Vervolgens leggen ze de zelfgemaakte figuur op de magische Breng Ze Tot Leven Studio, zodat ze hem kunnen scannen met de speciale Play-Doh Touch app. En zo kunnen ze een spelletje spelen met hun eigen creaties! Zelfs tijdens het spelen krijgen ze kleiopdrachten om verder te komen. Hoe tof is het voor kinderen om hun eigen Play-Doh creatie in 3D tot leven te zien komen? Met de Play-Doh Touch Breng Ze Tot Leven Studio worden dromen werkelijkheid.

3 stappen: maak – scan – ontdek

Wanneer de kleicreatie van je kleintje tot leven is gekomen op het scherm van je smartphone of tablet, is het tijd om de fantasiewereld verder te ontdekken. Verzamel steentjes, open kleipotjes en richt daarmee de wereld verder in. Door de digitale figuurstempels is het mogelijk om persoonlijkheden en andere omgevingen te ontgrendelen. Zo open je bijvoorbeeld de Waterwereld, de Grotwereld, de Boswereld, de Woestijnwereld of de Wolkenwereld. Super eenvoudig! In de app zijn ook leuke spelletjes verborgen. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android en te volledig gratis downloaden in de Apple App Store en de Google Play store. Het spelletje is alleen of met vriendjes te spelen, wat het extra leuk maakt! Speciaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud.

Play-Doh Touch
Fantasie wordt werkelijkheid
Play-Doh Touch
Play-Doh stimuleert creativiteit
Play-Doh Touch
Een eigen, unieke wereld

Een wereld vol avontuur

Meer gezelligheid aan de wereld toevoegen? Ook dat kan. Het is namelijk mogelijk om de wereld aan te vullen met nóg meer zelfgemaakte figuren van klei. Door een digitale actiestempel te scannen ontstaat een verrassend effect op de creaties in de app, wat spelen met de Play-Doh Touch Breng Ze Tot Leven Studio extra leuk maakt voor kinderen. De actiestempels zorgen voor functies die kinderen anders niet kunnen gebruiken. Door bijvoorbeeld vleugels te kleien voor een figuur, kun je ze laten vliegen. Zo kan hij ook bij de steentjes op hoge plaatsen komen. Er zijn ook actiestempels om te dansen, te zweven, te draaien en te verdubbelen. Door steeds nieuwe vormen te creëren kunnen kids de wereld veranderen en verbeteren. Zo komen de Play-Doh maaksels tot leven op een manier die ze zich eerder niet eens konden voorstellen. Andere ouders geven aan dat Play-Doh Touch een positief effect heeft op de (digitale en) motorische ontwikkeling van hun kinderen. Een extra reden om de wereld vol avontuur te ontdekken!

Play-Doh

Play-Doh Spelen & Leren

Nieuw van Play-Doh is de educatieve Spelen & Leren lijn waarmee kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Deze nieuwe lijn bestaat uit kleipakketten die speciaal zijn ontworpen om de basisvaardigheden en het creatieve denkproces te stimuleren met behulp van tastbare Play-Doh klei. Met het Samen Spelen boekje kun jij een actieve rol spelen met duidelijk omschreven activiteiten om elke ervaring passend te maken voor jouw kind. Al deze praktische ontdekkingen stimuleren ook de ontwikkeling van de fijne motoriek. De sets zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Samen leren is altijd leuker!

Play-doh
Spelen en leren tegelijkertijd
Play-doh
Speciaal voor kleine handjes
Play-doh
Ga creatief aan de slag
Play-doh
Kies uit verschillende sets

Play-Doh Kleuren en Vormen

Met de alles-in-één set Play-Doh Kleuren en Vormen leren kinderen kleuren en vormen bekijken, herkennen en vergelijken. Daardoor versterkt hun begrip van patronen en series. In de set vind je dubbelzijdige steekvormpjes waarmee je grote en kleine vormen kun vergelijken, of dezelfde vormpjes kunt zoeken. Creatieve keuzes genoeg! Met de speelmatten kun je ook andere leuke activiteiten uitvoeren.

Play-Doh Cijfers en Tellen

In de Play-Doh Cijfers en Tellen vind je speciale, grote stempels; perfect voor kleine kinderhandjes. Dankzij de vrolijke zeedieren op de stempels, wordt leren tellen nóg leuker. Met deze speelset kun je grote stempels, dubbelzijdige speelmatten en cijferkaarten gebruiken om je kids meer te leren over vergelijken en tellen. Dit draagt ook bij aan de ontwikkeling van getalherkenning en getalbegrip.

Play-Doh Structuren en Gereedschap

Een basis bouwen die je kinderen vooruit helpt; daar is de set Play-Doh Structuren en Gereedschap voor gemaakt. In de set vind je grote, unieke stempels, patroonrollers en steekvormpjes met structuren. Speciaal gemaakt voor kleine handjes. Terwijl kinderen grappige patronen maken in zachte Play-Doh, oefenen ze hun spieren en motoriek. Zo oefenen ze de basisvaardigheden die de ontwikkelingen van zintuigen en fijne motoriek stimuleren.

Winactie: 10x Play-Doh Touch

(Deze actie is inmiddels afgelopen)
Overtuigd door de magische krachten van de Play-Doh Touch Breng Ze Tot Leven Studio? Mooi, want we geven maar liefst 10 exemplaren van dit creatieve speelgoed weg! Door je gegevens achter te laten in het onderstaande winformulier, maak je direct kans op deze prijs. Veel succes!

 


Welke figuurtjes kleien jouw (klein)kinderen graag?