Naar boven

Tijdelijk een Rituals-pakket cadeau bij een Philips Wake-up Light

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Wake-up Lights van Philips combineren licht en geluid om je op een natuurlijke manier te wekken. Je voelt je meer uitgerust, zodat het makkelijker is om met het goede been uit bed te stappen. Zelfs als het 's ochtends nog donker is.

Laat Philips je wakker maken

Goed opstaan is minstens zo belangrijk als goed slapen. Nu is het, gezien het feit dat de dagen korter worden en het ’s ochtends nog donker is als je wakker wordt, best lastig om met het goede been uit bed te stappen. Gelukkig heeft Philips na veel onderzoek een manier gevonden om je perfect te wekken, namelijk met een Wake-up Light. Deze speciale wekker maakt gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om jou ’s ochtends op natuurlijke wijze wakker te laten worden. Precies 30 minuten voor de ingestelde wektijd gaat de lamp van de Wake-up Light zachtjes branden en verandert de kleur van warm oranje naar helder geel licht: zo wordt de zonsopgang nagebootst. Ook neemt het volume van het door jou gekozen wekgeluid of de radiozender van je voorkeur, langzaam toe. Zo begin je heerlijk uitgerust aan je dag.

slider2_philips_wake_up_light
Hello sunshine

Een Wake-up Light helpt je met opstaan door de zonsopgang na te bootsen

slider3_philips_wake_up_light
Sterk licht

Je kunt de lichtsterkte van een Wake-up Light beïnvloeden en naar je eigen voorkeur aanpassen.

slider_philips_wake_up_light
Wij houden van oranje

Een aantal Wake-up Lights kan ook dienen als een subtiele nachtlamp, zodat je de weg terug kunt vinden in het donker.

Andersom
Overigens werkt een Wake-up Light andersom ook: door de zonsondergang na te bootsen val je vanzelf in slaap.

De Philips Wake-up Lights in het kort:

  • Door de zonsopgang na te bootsen word je op een natuurlijke manier gewekt;
  • Andersom helpt de Wake-Up Light je ook: door de zonsondergang na te bootsen val je vanzelf in slaap;
  • Keuze uit verschillende natuurlijke wekgeluiden (zoals zingende vogels en het geluid van de zee) of FM-radio;
  • Klinisch en in de praktijk getest, 92% van de gebruikers komt makkelijker uit bed dankzij een Wake-up Light;

Bekijk alle Philips Wake-up LightsOf ga naar de infopagina

Verschillende Philips Wake-up Lights

Bij ons kun je tegenwoordig uit zes verschillende Wake-up Lights kiezen. Dat komt door de toevoeging van de nieuwste Wake-up Light, de Philips HF3521/01. Deze wekker biedt keuze uit zes natuurlijke wekgeluiden en heeft de zonsopgang- en zonsondergangsimulatiefunctie (probeer dat maar eens uit te spreken als je net wakker bent…) en dubbelalarmfunctie, zodat je twee wekkers kunt zetten – eentje voor jezelf en eentje voor je partner. Daarnaast heeft deze Wake-up Light de nachtlichtfunctie, de sluimerfunctie en een leeslampje. Wil je de Rolls-Royce onder de Wake-up Lights? Dan kies je voor de Philips Somneo HF3654/01. Die is uitgerust met tien natuurlijke wekgeluiden, leeslamp, zonsop- en ondergangsimulatie, RelaxBreathe en nog veel meer fijne functies.

Uitgelicht: de nachtlichtfunctie

blok_philips_wake_up_light

Met deze functie beschik je over een subtiele lamp die net genoeg licht biedt om, bijvoorbeeld, in het donker de weg naar je bed terug te vinden. En waar normale bedlampen fel licht gebruiken, maakt het nachtlicht gebruik van een gedimd oranje licht. Zo verstoort het je nachtrust niet en kun je heerlijk slapen. Je (de)activeert deze functie simpelweg door twee keer op je Wake-up Light te tikken.

philips wake-up light

Uitgeruster opstaan, relaxter in slaap vallen

Dan nog een bijzondere vermelding voor de Philips Somneo HF3654/01. Dit is geen Wake-up Light, maar een Sleep & Wake-up Light. Deze wekker deelt veel functies met de andere Wake-up Lights, maar wat de andere wekkers niet hebben, is de RelaxtBreath+ functie. Deze feature helpt je om je ademhaling rustig en regelmatig te krijgen, waardoor je ontspant voor het slapen gaan. Zo sta je dus niet alleen uitgeruster op, maar val je ook relaxter in slaap. Relaxt toch?

philips wake-up light

Vrolijke kleuren

Ook is er de Philips HF3506/05. Die onderscheid van de andere Wake-up Lights door de verschillende kleuren waarin hij leverbaar is. Je kunt bij ons kiezen uit vrolijke kleuren (goed voor je ochtendhumeur) als blauw en roze. Kleuren die deze Wake-up Light ook heel geschikt maken voor een kinderkamer. De HF3506/05 beschikt over de nodige functies, zoals de FM-radio, een bedlampje, sluimerfunctie, twee wekgeluiden en tien lichtsterktes waaruit je kunt kiezen.

philips wake-up light


Waar kunnen je vrienden je altijd voor wakker maken?