Naar boven

Philips OneBlade: het enige scheerapparaat dat je nodig hebt

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Aangezien je met de Philips OneBlade kunt trimmen, scheren en stylen, heb je geen ander scheerapparaat meer nodig om je baard te verzorgen. Lijkt je dat wel wat? Lees dan vooral verder in dit blog, inclusief twee(!) winacties.

Wat is een Philips OneBlade?

Goede vraag. Het antwoord is nog beter, want de OneBlade is drie apparaten in één: een baardtrimmer, een scheerapparaat en een styler. Je kunt kiezen uit vier varianten en die hebben allemaal een ding gemeen: je ze zowel nat als droog gebruiken, en je kunt er ontzettend snel en makkelijk je baard mee verzorgen, zelfs als je baardharen niet overal even lang zijn. De Philips OneBlade scheert namelijk tegen de groeirichting in, waardoor geen enkele haar – ongeacht de lengte – wordt overgeslagen. Het scheerresultaat is hierdoor superstrak en – ook heel fijn – je huid lijdt er niet onder omdat het mesje van de OneBlade niet dicht op je vel scheert. Er zit een dubbele beschermingslaag tussen zodat er geen huidirritaties ontstaan.

Philips OneBlade

200 bewegingen per seconde
Terwijl jij met een paar bewegingen je baard verzorgt, maakt het mesje van de Philips OneBlade 200 bewegingen per seconde om alle haren op de door jou gekozen lengte af te scheren. En, zoals je wellicht al hebt gezien, heeft mesje van de OneBlade twee scheerzijdes, waardoor je in iedere willekeurige richting kunt scheren. Dat mesje is trouwens van hoge kwaliteit, zodat het tot wel 4 maanden lang meegaat. Is het op, dan vervang je het in een oogwenk en kun je verdergaan met het scheren, trimmen of stylen van je baard.

Meer weten over de Philips OneBlade? Bekijk dan onderstaande video en/of deze informatiepagina.

De verschillen

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vier versies van de Philips OneBlade. Die verschillen qua prijs, maar ook op het gebied van uitrusting en mogelijkheden – al kun je met alle vier de varianten trimmen, scheren en stylen. Omdat we graag willen dat je weet wat je koopt, zetten we hier de belangrijkste features op een rijtje. Check de betreffende productpagina’s (de kopjes in het onderstaande blok linken er naartoe) voor meer informatie over de verschillende varianten.

+
+
+
+
Twee van de vier varianten van de Philips OneBlade

Philips OneBlade QP2520/30

  • Komt met drie opzetbare stoppelkammen (1 mm, 3 mm en 5 mm) en extra vervangmesje. Deze mesjes zijn van hoge kwaliteit zodat ze tot wel 4 maanden meegaan;
  • Biedt je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 45 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost 8 uur.

Philips OneBlade QP2530/30

  • Wordt geleverd met vier opzetbare stoppelkammen (1 mm, 2 mm, 3 mm en 5 mm) en extra vervangmesje;
  • Geeft je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 60 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost 4 uur.

Philips OneBlade Pro QP6510/30

  • Inclusief precisietrimkam met twaalf vergrendelbare lengtestanden, van 0,5 tot 9 mm;
  • Uitgerust met een LED-indicator die aangeeft hoeveel energie je Philips OneBlade Pro QP6510/30 nog heeft;
  • Biedt je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 60 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost slechts 1 uur.

Philips OneBlade Pro QP6520/30

  • De meest luxe versie van de OneBlade: komt met een precisietrimkam (14 vergrendelbare lengtestanden, van 0,4 tot 10 mm), reisetui en oplaadstandaard;
  • Voorzien van een digitaal display dat de accustatus weergeeft, maar ook laat zien of het reisslot is geactiveerd of niet;
  • Geeft je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 90 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost bij deze versie ook slechts 1 uur.

Natuurlijk wil je ook nog weten wat de verschillende versies kosten. Klik op onderstaande button en je krijgt de vier varianten – en hun prijs – onder elkaar te zien.

Bekijk de Philips OneBlades

Wil je trouwens weten wat OneBlade-gebruikers van de Philips OneBlade vinden? Bekijk dan dit blog.

Twee winacties!

Niet één maar twee winacties in dit blog – veel mooier wordt het niet. Door mee te doen aan winactie 1 maak je kans op de Philips OneBlade Pro QP6520/30 en de OneBlade QP2520/30. Van beide versies mogen we vijf exemplaren weggeven, tien in totaal dus. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande winformulier invullen. Je maakt daarna kans op een van de twee scheerapparaten.

Philips OneBlade

Aan winactie 2 kun je meedoen nadat je een Philips OneBlade hebt gekocht (of gewonnen). Maak er een videoreview over en mail ‘m naar weblog@bol.com. De eerste vijf reviews krijgen voor een jaar lang gratis vervangingsmesjes voor hun OneBlade.Wie kan er volgens jou wel een Philips OneBlade gebruiken?