Naar boven

Met één apparaat je baard trimmen, scheren en stylen met de Philips OneBlade

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Een scheerapparaat waarmee je kunt trimmen, scheren en stylen - met de Philips OneBlade heb je niks anders meer nodig. Deze alleskunner komt in vier verschillende modellen: welke is het meest geschikt voor jou? Je leest de verschillen in dit blog en we geven vier stylingtips, zodat jouw baard er met de Philips OneBlade weer superstrak bij staat.

De Philips OneBlade: waarom is dit apparaat uniek?

De Philips OneBlade is drie apparaten in één: een baardtrimmer, een scheerapparaat en een styler. Er zijn vier verschillende varianten, maar ze hebben allemaal een ding gemeen: je kunt ze zowel nat als droog gebruiken, en je kunt er ontzettend snel en makkelijk je baard mee verzorgen. De Philips OneBlade scheert namelijk haarfijn tegen de groeirichting in, waardoor geen enkele haar – ongeacht de lengte – wordt overgeslagen. Resultaat? Een superstrak resultaat en een huid die comfortabel aanvoelt. De mesjes van de OneBlade scheren namelijk niet te dicht op je huid, zodat huidirritaties van de baan zijn.

philips OneBlade

Get moving: 200 bewegingen per seconde

Nee, deze 200 bewegingen per seconde hoef je niet zelf te maken, dat zou behoorlijk vermoeiend zijn. Terwijl jíj gewoon met een paar bewegingen je baard of snor bijwerkt, maakt het mesje van de Philips OneBlade 200 bewegingen per seconde om alle haren op de door jou gekozen lengte af te scheren. De OneBlade heeft twee scheerzijdes, zodat je jouw baardharen vanuit alle richtingen kunt stylen. Dat mesje is trouwens van hoge kwaliteit, zodat het tot wel 4 maanden lang meegaat. Is het vervangmesje versleten, dan vervang je het razendsnel zelf. Wil je de OneBlade meenemen op reis? Check dan de luxe reisetui, zodat je de OneBlade veilig kan opbergen in je tas.

Ja, ik heb nieuwe Philips OneBlade vervangmesjes nodig

Meer weten over de Philips OneBlade? Bekijk dan onderstaande video en/of deze informatiepagina.

Snor of baard: zo verzorg je ‘m

Ben je nog niet zo ervaren met gezichtshaar? Geeft niks. Wij hebben een aantal tips voor je om je snor of baard optimaal te laten groeien en verzorgen.

Tip 1:

 • Niet scheren als je een vollere snor of baard wil. Beetje een open deur hè? Na een paar dagen niet scheren is er een goede kans dat je last krijgt van jeuk. Lastig, maar even doorbijten! De uiteinde van de haren zijn door het scheren scherper geworden en na een paar dagen groeien prikken ze in je huid. Dit wordt vanzelf weer beter! Gebruik een beetje dagcrème onder je huid zodat het minder prikt.

Tip 2:

 • Zorg dat je – als je zelf je baard of snor gaat bijhouden – goede spullen in huis haalt. Natuurlijk een goede trimmer zoals de Philips OneBlade, maar koop ook een kam, shampoo, conditioner en baardbalsem. Deze laatste is ideaal voor beard beautification!

Tip 3:

 • Als je baard beetje gegroeid is, kun je de vorm bepalen. Hoe? Kijk naar je eigen gezichtsvorm en bepaal je baardstijl. Om een smalle en lange gezichtsvorm goed uit te laten komen kies je voor een volle en hoekige baard. Bij een ronde gezichtsvorm zijn korte lengtes aan de zijkant en meer lengte onder de kin aan te bevelen.

Tip 4:

 • En dan de snor: die is bezig aan een comeback! Probeer gewoon eens een aantal vormen en bepaal welke vorm wel snor zit. Kies bijvoorbeeld voor de pencil: een fijn dun snorretje. Of ga voor de Super Mario: een vollere snor waarbij de uiteindes doorlopen tot op je jukbeenderen.

Welke Philips OneBlade is geschikt voor jou?

Er zijn dus vier verschillende versies van de Philips OneBlade. En hoewel je met alle vier kunt trimmen, scheren en stylen, verschillende ze onderling qua prijs en mogelijkheden. Wij zetten hier de belangrijkste features op een rijtje:

Philips OneBlade QP2520/30

 • Komt met drie opzetbare stoppelkammen (1 mm, 3 mm en 5 mm) en extra vervangmesje. Deze mesjes zijn van hoge kwaliteit zodat ze tot wel 4 maanden meegaan;
 • Biedt je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 45 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost 8 uur.

Philips OneBlade QP2530/30

 • Wordt geleverd met vier opzetbare stoppelkammen (1 mm, 2 mm, 3 mm en 5 mm) en extra vervangmesje;
 • Geeft je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 60 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost 4 uur.

Philips OneBlade Pro QP6510/30

 • Inclusief precisietrimkam met twaalf vergrendelbare lengtestanden, van 0,5 tot 9 mm;
 • Uitgerust met een LED-indicator die aangeeft hoeveel energie je Philips OneBlade Pro QP6510/30 nog heeft;
 • Biedt je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 60 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost slechts 1 uur.

Philips OneBlade Pro QP6520/30

 • De meest luxe versie van de OneBlade: komt met een precisietrimkam (14 vergrendelbare lengtestanden, van 0,4 tot 10 mm), reisetui en oplaadstandaard;
 • Voorzien van een digitaal display dat de accustatus weergeeft, maar ook laat zien of het reisslot is geactiveerd of niet;
 • Geeft je de mogelijkheid om, mits volledig opgeladen, 90 minuten snoerloos te scheren, trimmen en stylen. Het opladen van de accu kost bij deze versie ook slechts 1 uur.

Natuurlijk wil je ook nog weten wat de verschillende versies kosten. Klik op onderstaande button en je krijgt de vier varianten – en hun prijs – onder elkaar te zien.

Ja, ik heb nieuwe Philips OneBlade vervangmesjes nodig

Wil je trouwens weten wat andere OneBlade-gebruikers van de Philips OneBlade vinden? Check dan dit blog.


Wie kan er volgens jou wel een Philips OneBlade gebruiken?