Naar boven

Koop een Philips keukenapparaat, ontvang gratis een waterkoker

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

In de periode van 6 tot en met 31 oktober krijg je bij een aantal Philips keukenapparaten een waterkoker cadeau. Na het lezen van dit blog weet je bij welke keukenapparaten je dit mooie cadeau krijgt. Lees je mee?

Je krijgt een gratis waterkoker bij onder meer de onderstaande Philips keukenapparaten. En dit is trouwens de waterkoker die je erbij krijgt. Wil je alle keukenapparaten bekijken waarbij je die waterkoker cadeau krijgt? Klik dan op de button.

Alle keukenapparaten met waterkoker

philips keukenapparaat

Philips Avance HR3655/00: haalt het onderste uit de kan

Wij zijn er gek op, vooral in de zomer: smoothies en sapjes. Maar ook in het najaar en de winter komen ze goed van pas, om je weerstand te verhogen en op peil te houden. Je hoeft ze niet in de winkel te kopen, want dankzij de Philips Avance HR3655/00 kun je ze zelf maken. Makkelijk en snel, met het fruit en de groenten van jouw keuze. Ook bij andere klussen als het ‘crushen’ van ijs en het maken van smoothies, milkshakes, sauzen en soepen, biedt de Avance HR3655/00 de helpende hand. En omdat het soms ook wel fijn is om een smoothie mee te nemen naar, bijvoorbeeld, je werk, komt deze blender met twee meeneem-bekers met deksel – naast de glazen kan met een inhoud van 2 liter. En die kun je, net als alle ‘losse’ onderdelen, in de vaatwasser stoppen zodat je ze zelf niet hoeft schoon te maken. Overigens haal je makkelijk het onderste uit de kan met de meegeleverde spatel.

Philips keukenapparaat

Philips Viva Collection HR2334/12: pasta e basta

Tuurlijk, met de pasta’s uit de supermarkt is weinig mis. Maar weet je dat zelfgemaakte pasta nog veel lekkerder is? En het is nog makkelijk te maken ook dankzij de Philips Viva Collection HR2334/12 pasta- en noedelmaker. Hiermee kun je in slechts 18 minuten 450 gram pasta of noedels maken, van spaghetti tot penne en fettucine. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de ingrediënten in het apparaat stoppen. Vervolgens zet je de pasta- en noedelmaker aan het werk en is het een kwestie van tijd voordat de pasta van je keuze, eruit rolt. Heerlijk (eenvoudig) toch? De Philips Viva Collection HR2334/12 is volledig geautomatiseerd, dus terwijl hij bezig is, kun jij verder met het maken van, bijvoorbeeld, de pastasaus of het toetje. Na gebruik kun je het apparaat gemakkelijk schoonmaken (het merendeel van de onderdelen is vaatwasmachinebestendig) en opbergen. Of laten staan, want dankzij z’n compacte formaat en vlotte design, past(a) ‘ie in iedere keuken.

Philips keukenapparaat

Philips Avance HR7778/00: alleskunner

Brood- of pizzadeeg maken ingewikkeld? Eiwit stijf kloppen een hoop gedoe? Niet waar! Het geheim is een goede keukenmachine zoals de Philips Avance HR7778/00, want die doet namelijk het werk vóór jou. Door zijn sterke 1.300 Watt-motor – met twaalf snelheidsstanden – kan deze krachtpatser alles aan. Om die reden komt het apparaat met alle opzetstukken die je nodig hebt, zoals twee ballonkloppers voor luchtig eiwit, een kneedhaak voor perfect brooddeeg, een draaibare schijf voor het raspen van groenten en een granuleerschijf voor het granuleren van aardappelen of kaas. Sterker nog: deze foodprocessor komt met de accessoires om ‘m om te toveren tot een professionele sapcentrifuge, zodat je in één keer zes glazen vers sap kunt maken. Overigens kun je dankzij de XL-kom, met een inhoud van 2,4 liter, grote hoeveelheden voedsel verwerken. Kortom, als je een keer deze keukenmachine hebt gebruikt, wil je nooit meer een andere.

Alle keukenapparaten met waterkoker


Welk keukenapparaat kan jij wel gebruiken?