Naar boven

Philips izzy speakers: vul je huis met je favoriete muziek

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Zonder wifi en een speciale app muziek streamen naar elke ruimte in je huis? Het kan met de speakers uit de Philips izzy-lijn, die onlangs is uitgebreid met twee nieuwe speakers en een microset. Lees verder in dit blog (inclusief winactie) als je meer wilt weten over deze 'muzikale' familie.

Izzy does it

De tijd dat je een cd’tje in je speler gooide en in je luie stoel ging zitten om een album te luisteren, is voorbij. En dat is wat ons betreft niet erg, want we leven in een tijd waarin je nog makkelijker en vrijwel overal naar je favoriete muziek kunt luisteren. Dus ook in de huiskamer, keuken en slaapkamer. Wil je dat, dan moet je er wel de juiste apparatuur voor hebben. Dit is waar de familie van Philips izzy speakers in het spel komt, want dankzij z’n muzikale familieleden kun je overal naar je lievelingsnummers luisteren. En dan maakt het niet uit of die op je telefoon, tablet of een andere muziekdrager staan. Je kunt bovendien meerdere Philips izzy speakers aan elkaar koppelen om zo de muziek door je huis te verspreiden. En dit alles zónder netwerk*, wachtwoord of app; maar simpelweg via Bluetooth.

De belangrijkste features

  • Draadloos muziek streamen via Bluetooth;
  • Geen inlogcodes, router of speciale apps nodig om muziek te spelen;
  • Ook mogelijk (geldt voor de Philips izzy BM50 en BM60): afspelen van cd’s, radio en USB;
  • Simpele bediening, zo koppel je met één druk op knop speakers aan elkaar;
  • LED-verlichting geeft de signaalsterkte aan van de verbinding tussen de speakers;
  • Tot 100 meter bereik in een open ruimte;
  • De speakers zijn ook los te gebruiken, zodat je in elke kamer andere muziek kunt afspelen;
  • Koppel de izzy’s aan elkaar voor muziek in elke kamer;
  • Strak design, compacte afmetingen en topkwaliteit geluid.

*Koppel je de izzy’s aan elkaar, dan vormen ze hun eigen netwerk (vandaar dat je er geen router voor nodig hebt) en kun je genieten van storingsvrij geluid. Klinkt goed toch?

Philips Izzy speakers

Onderstaande video laat je zien wat je met de Philips izzy speakers kunt doen.

De nieuwkomers

Zoals we al aangaven in het intro van dit blog, is de Philips izzy-family uitgebreid met twee nieuwe speakers en een complete microset. De nieuwkomers in kwestie hebben de volgende naam gekregen:

Philips izzy BM6
Dankzij de izzy BM6 kun je voortaan ook buitenshuis muziek luisteren. De BM6 is namelijk een portable en spatwaterdichte multiroom-speaker met een oplaadbare accu en Bluetooth. Hij beschikt over vrijwel alle izzy-features (zoals hierboven beschreven) en produceert ondanks z’n geringe afmetingen een krachtig geluid. En qua looks mag ‘ie er ook zijn.

philips izzy speakers

Philips izzy BM7
Dit is de grote broer van de Philips BM5. Hij is niet alleen groter qua afmetingen, maar ook qua geluid. En dankzij twee 3,5-inch drivers en een interne baspoort kan deze multiroom-speaker makkelijk een hele kamer vullen met de klanken van je favoriete muziek. De geluidskwaliteit is hoog en omdat je de BM7 via Bluetooth of NFC aan je telefoon of tablet koppelt, is het heel eenvoudig om muziek af te spelen. Het design van de izzy BM7 is strak en misstaat zeker niet in een modern interieur.

slider_philips_izzy_speakers_2
De izzy BM7 is een krachtige multi-room speaker met veel slimme features
slider_philips_izzy_speakers_3
Izzy BM60: microset met twee losse speakers en afspeelmogelijkheden via cd, USB en Bluetooth

Philips izzy BM60
De tweede microset binnen de izzy familie. In tegenstelling tot de izzy BM50 heeft de Philips izzy BM60 twee losse speakers, zodat je zelf kunt bepalen waar het geluid vandaan komt. De izzy BM60 beschikt over veel slimme multi-room features én biedt je de mogelijkheid om radio te luisteren, cd’s af te spelen en om via Bluetooth, USB en AUX je telefoon, tablet of andere geluidsdrager te verbinden. Tip: gebruik de izzy BM60 als ‘basisstation’ en gebruik de izzy BM5, BM6 of BM7 om ook in de andere ruimtes van je huis muziek af te spelen.

De izzy BM50 en BM5 zijn de ‘familieoudsten’ en dus al even op de markt. Wat we over hen te zeggen hebben, lees je hieronder.

De Philips izzy BM50: krachtpatser

De Philips izzy BM50 beschikt over meer features dan de BM5. Ook het design en het formaat wijkt af, maar beide speakers zien er modern en strak uit en passen mooi in een hedendaags interieur. En wat de Philips izzy BM50 betreft: die kun je behalve neerzetten ook aan de muur hangen. En hangt of staat ‘ie eenmaal op de juiste plek dan vult hij je huis dankzij de versterker van 40 Watt, de twee full range speakers en de zogeheten baspijp met een geweldig geluid. Het fijne van deze izzy speaker is dat je er op verschillende manieren muziek mee kunt afspelen, namelijk via Bluetooth, USB en de ingebouwde radio. Je hoeft trouwens niet je oude cd-collectie op te ruimen, want de Philips izzy BM50 speelt ook cd’s af. Sounds good!

De Philips izzy BM5: klein én fijn

De Philips izzy BM5 is een stuk compacter, maar doet qua geluidskwaliteit niet onder voor z’n broeder. Dit komt doordat hij is uitgerust met twee 2,5 inch drivers en een interne baspoort – voor een krachtig en kamervullend geluid. Ook voor de Philips izzy BM5 geldt dat je ‘m met één druk op de knop koppelt aan tot wel vier andere izzy speakers. Heb je dat gedaan, dan kun je via Bluetooth door alle aangesloten speakers jouw favo muziek laten schallen. Overigens geldt voor zowel de Philips izzy BM50 als de Philips izzy BM5 dat je geen inlogcodes, router of speciale apps nodig hebt om muziek af te spelen. Haal je dus een van de twee speakers in huis, dan kun je na het uitpakken meteen dat ene nummer waar je zo gek op bent opzetten. So izzy is it!

philips izzy speakers

Last but not least: zowel de izzy BM50 als de izzy BM5 is dit jaar bekroond met een Reddot Award voor Product Design in de categorie ‘Consumentenelektronica’. Een teken dat het wel goed zit met deze familie van draadloze speakers.


Welke muziek draai jij het liefst keihard door je huis?