Naar boven

Philips Avent babyvoedingmaker: review en recepten

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Als trotse ouder wil je natuurlijk goed voor je pasgeboren baby zorgen. Philips maakt producten die daar een handje bij kunnen helpen, zoals de Philips Avent SCF862/02 babyvoedingmaker. Je ontdekt dit 'smaakvolle' apparaat in dit blog mét recepten.

Vier apparaten in één

Eigenlijk is de Philips Avent babyvoedingmaker meerdere apparaten in één apparaat. Je kunt er namelijk eten mee stomen, mixen en serveren. En dat maakt de Avent babyvoedingmaker ongekend multifunctioneel. Handig ook, want hierdoor kun je in slechts drie stappen verse maaltijden maken, afgestemd op de behoeften van je kindje.

Philips Avent babyvoedingmaker

Alle Philips Avent-producten

Supergezond
Die maaltijden zijn bovendien dankzij het stomen (in plaats van koken) supergezond, want door fruit, groenten, vis of vlees te stomen blijven de voedzame en gezonde bestanddelen van het eten dat je maakt, in het eten. En niet in het kookvocht dat achterblijft in de pan. Met de blender kun je vervolgens de textuur van het hapje bepalen en, afhankelijk van zijn/haar voorkeuren, je kleintje gepureerd of grof eten voorschotelen.

In onderstaande video zie je hoe makkelijk het is om eten te bereiden met de Philips Avent babyvoedingmaker:

Meer gemak

Behalve functioneel is de Philips Avent babyvoedingmaker ook een makkelijk apparaat. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Zo is de opening van het waterreservoir van de babyvoedingmaker extra groot, zodat je ‘m eenvoudig kunt schoonmaken en vullen. Bovendien zijn de kan, deksel en het mes vaatwasmachinebestendig zodat je daar geen omkijken naar hebt. Elk exemplaar van de Avent babyvoedingmaker komt met een spatel, bewaarkan, receptenboekje en een voedselmandje. Zodra je ‘m in huis hebt, kun je er dus meteen mee aan de slag.

Recepten

Speciaal voor dit blog en voor de Philips Avent babyvoedingmaker heeft Philips-chef Martin drie smakelijke en gezonde recepten gemaakt. Het gaat om babyhapjes, maar je mag er gerust van proeven. In onderstaande video’s legt Martin uit hoe je de hapjes maakt. Daaronder tref je dan de uitleg over de winactie aan, dus vergeet niet om na het kijken verder lezen en mee te doen.

 


Reageer hier en praat mee!