Naar boven

Pampers Premium Protection: een glimlach voor je baby

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Met de nieuwe Pampers Premium Protection productlijn bescherm en verzorg je het huidje van je baby optimaal. Zo tover je een glimlach op het gezicht van je kleintje én maak je je eigen leven gemakkelijker. Er geldt nu namelijk een hele voordelige, aantrekkelijke actie. Lees snel verder en ontdek de actie!

Altijd korting

Altijd korting? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Bij Pampers kun je namelijk continu geld besparen, het hele jaar door. Zo ontvang je altijd 20% korting op Pampers maandboxen en zelfs 40% korting op Pampers billendoekjes. Omdat er vaak haast bij is, wordt je bestelling binnen 24 uur bij jou thuis geleverd. En dat doen ze nog gratis ook! Zo hoef je niet met pakken luiers door een winkel te slepen en bespaar je ook nog eens op de kosten. Niet alleen voordelig, maar dus ook super makkelijk.

Altijd 20% korting op Pampers

Nieuw: Pampers Premium Protection

Je baby’s huidje verdient optimale verzorging en bescherming, vinden ze bij Pampers. Daarom hebben ze een geheel nieuwe productlijn ontwikkeld: Pampers Premium Protection. Deze nieuwe luiers zijn zijdezacht en ontzettend comfortabel, waardoor je kleintje ze nauwelijks voelt. Dat is natuurlijk precies wat je wil als ouder. Wat deze productlijn onderscheidt van andere luiers, zijn de drie absorberende banen die het vocht gelijkmatig verdelen voor de beste droogheid. Dat is wel zo fijn voor je kindje. Je favoriete luier is nu trouwens ook beschikbaar in de maten 4 t/m 6.

Pampers Premium Protection

Klein beetje luier

Met de nieuwe Pampers Premium Protection luiers, kan jij ook letterlijk wat luier worden. Er is namelijk een urine-indicator aanwezig in de luier die blauw kleurt wanneer je baby heeft geplast. Zo weet jij precies wanneer hij of zij verschoond moet worden. Natuurlijk verdient je kleintje jouw volledige aandacht, maar Pampers Premium Protection helpt je gewoon een handje. Dankzij de zachte, rekbare zijkanten van de luiers blijft ‘ie verder mooi op z’n plaats zitten, want hij past zich aan naar iedere beweging. Als jij de trotse (groot)ouder bent van een vrolijk, beweeglijk kindje, weet je vast waarom dat zo belangrijk is. Zo kan de kleine vrij en zorgeloos de wijde wereld in. En jij ook.

Pampers Premium Protection

 


Welk Pampers product gebruik jij altijd voor je kleintje?