Naar boven

#DaddyTalks: keukenprinses Rooibos

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ben jij onlangs ook vader geworden? Dan ben je vast bekend met alle mooie momenten die 'papa zijn' met zich meebrengt. Pampers heeft daarom een aantal vaders uitgenodigd om te vertellen over het vaderschap. Want wat betekent papa zijn voor hen? En wat is hun mooiste papa-moment? Deze keer deelt Daan zijn ervaringen in #DaddyTalks.

Rooibos

Daan is naast eigenaar van Mr Kitchen, papa van ‘rooibos’ Puck (1). Lekker eten krijgt ze met de paplepel ingegoten. Boerenkaas, een oestertje, rauwe lof, Puck eet alles. Liefde voor koken en eten geeft hij haar graag mee. Maar wat vindt Daan nog meer belangrijk in de opvoeding? Wat voor papa is hij eigenlijk? En vraagt hij weleens tips aan andere vaders?

Goede basis

Puck wordt door haar ouders liefkozend ‘Rooibos’ genoemd en het is wel duidelijk waarom! Als hij voor haar kookt zit ze vaak gezellig naast de pannen op het betonnen kookeiland. Ze wil niks missen van wat haar papa allemaal doet. Nog nooit at ze uit een potje. Ze eet met heel veel smaak alles wat haar papa kookt. Als vader probeert Daan haar een goede basis mee te geven om later gelukkig te zijn.

Ontdek de wereld

Ook Pampers denkt graag mee om het leventje van dreumesen als Puck fijner te maken. Al meer dan 50 jaar innoveert het merk zijn luiers om deze zo droog en comfortabel mogelijk te maken. Met droge nachten en zoveel mogelijk bewegingsvrijheid als resultaat. Puck haar wereldje wordt steeds groter. Ze klimt en klautert, geen stoel in de keuken is veilig. Wel zo fijn dat ze dan niet wordt belemmerd door haar luier. Pampers begrijpt dat als geen ander. Zo rond een maand of acht gaan baby’s als Puck kruipen en tijgeren. Even rustig een luier verschonen, daar heeft jouw kind vaak helemaal geen zin in. Dat kan soms knap lastig zijn! In deze fase biedt een luierbroekje uitkomst. De Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes zijn makkelijk aan te trekken en houden actieve baby’s als Puck tot 12 uur lang droog.

Pampers Daddy Talks
Flexibel

Dankzij de flexibele tailleband past het broekje zich aan de bewegingen van je baby aan.

#Daddytalks pampers
Een halve dag droog

De Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes houden actieve baby’s tot 12 uur lang droog.

Relaxter
Dankzij de flexibele tailleband past het broekje zich aan de bewegingen van je baby aan, lekker comfortabel en met een optimale pasvorm. Verschonen gaat hierdoor een stuk relaxter en sneller. En ook heel fijn: de drie absorberende banen in het luierbroekje zijn gemaakt om vocht gelijkmatig te verdelen. Dit zorgt voor de beste droogheid.

Tip: wist je dat ‘Oei, ik groei!’ het gebruik van luierbroekjes aanbeveelt vanaf 8 maanden?

Korting op Pampers en billendoekjes

Om jou als vader een handje te helpen, geldt tijdelijk een mooie kortingsactie op Pampers. Van 12 t/m 18 juni ontvang je namelijk 40% korting op Pampers Premium Protection (maat 1 en 2) én op Pampers billendoekjes. Niet alleen fijn voor je portemonnee, maar online bestellen scheelt je ook nog eens veel tijd. Het gemak van een thuisbezorgde doos Pampers, daar kan een bezoekje aan de supermarkt niet tegenop.

#DaddyTalks

Gerelateerde artikelen Pampers: papa's delen hun mooiste momenten met #DaddyTalks #DaddyTalks: samen spelen, zingen en dansen #DaddyTalks: genieten van bijzondere papa-momenten

Ontdek meer #DaddyTalks

Naast Daan, heeft Pampers ook een aantal andere vaders uitgenodigd om hun ervaringen met het vaderschap te delen. Benieuwd? Klik op de andere #DaddyTalks en geniet van de bijzondere papa-momenten.


Welk moment met jouw kindje vergeet jij nooit meer?