Naar boven

Ga op avontuur op de Noordpool met LEGO City Arctic

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Ga op de Noordpool op ontdekkingstocht naar dieren uit de ijstijd met de LEGO City Arctic sets. En als je meedoet met de winactie maak je kans op de Mobiele Onderzoeksbasis LEGO City Arctic set. Snel verder lezen dus.

Bekijk alle LEGO City Arctic sets

Op zoek naar de mammoet

Yes! Er is weer een historische vondst gedaan. Het mobiele onderzoekbasisteam wordt ingeschakeld om de vondst op te graven. Het kraanvoertuig met een draaiende, verstelbare arm haalt een bevroren mammoet uit het ijs. Wat een ontdekking! In het mobiele laboratorium worden de dieren verder geanalyseerd, terwijl de onderzoekers op hun sneeuwscooters in de omgeving op zoek gaan naar andere interessante spullen. Ondertussen kan de piloot worden gebeld van de poolluchttransportdienst. De enorme mammoet moet vervoerd worden met een quadrocopter. Deze heeft vier draaiende rotors, kan landen op het water met ski’s en heeft een werkende takel met touw en haak. Met de quad kunnen kinderen naar het opgravingsgebied rijden en de quadrocopter begeleiden. Als de kinderen dat niet geweldig vinden…

Combineer nu ook met LEGO Boost

Laad de poolonderzoekstruck vol met gereedschap zoals een boor, verrekijker en radio en ga op pad om onderzoek te doen in het ijs. Wie weet wat er deze keer wordt gevonden. In de grote ijswand is van alles te vinden.. en wat zou er in die grot te zien zijn? Oh nee! Een ijsbeer komt ook een kijkje nemen wat de onderzoekers aan het doen zijn. Snel wordt de sledehond geroepen en weggescheurd met de poolonderzoekstruck terug naar het basiskamp. Als je deze LEGO City set combineert met LEGO Boost kun je de poolonderzoekstruck tot leven brengen met de app. Geef opdrachten waar de poolonderzoekstruck (om)heen moet rijden, om de hefvork te bedienen, monsters te analyseren met de kleurensensor of de walvis terug in het water te helpen.

Waarmee cross jij de Noordpool over?

Wat is jouw favoriete voertuig om het Noordpoolgebied te verkennen? De LEGO City Arctic Poolijscrawler, de sneeuwscooter van het Poolonderzoeksteam of de Poolijsglider? Met de Poolijscrawler kun je over het terrein voortbewegen totdat je op het goede punt bent. Laat dan de grijparm zakken om bevroren dieren te verzamelen. Met de sneeuwscooter kun je je supersnel verplaatsen over de ijzige ondergrond. Wanneer er iets is gevonden race je er met de scooter heen en kan het ijsblok achterop worden meegenomen op de aanhanger. De Poolijsglider slide jij moeiteloos over het ijs heen. De Poolijsglider heeft vier glijders om vooruit te komen en een draaiende ventilatierotor.

Ontdek alle LEGO City Arctic sets

Breid je LEGO City wereld uit

De LEGO City wereld uitbreiden? Bekijk dan de andere thema’s zoals de bergpolitie, treinen, ziekenhuis en mijnenbouw. In het spannende politiekantoor van de bergpolitie gebeurt van alles. Er zijn ontsnappingen uit de gevangenis, er ligt goud verstopt, er zijn wilde dieren en helicopters. Is jouw kind helemaal gek van treinen? Bekijk dan de LEGO City Passagierstrein. Deze gigantische trein is een behoorlijke uitdaging om te bouwen, maar kan vervolgens echt rijden over de rails met een bluetooth afstandsbediening met 10 snelheden. Voor spannende avonturen onder de grond is de LEGO City Zware Mijnbouwboor een aanrader. Het LEGO City Ziekenhuis bevat natuurlijk een ziekenwagen, maar ook een traumahelicopter en een ziekenhuis met meerdere verdiepingen en operatiekamers. Zo is er voor ieder kind een andere fantasiewereld mogelijk om te bouwen en avonturen mee te beleven.

Om je LEGO City af te maken zijn de wegenplaten een handig verbindmiddel. Zo is jouw LEGO city stad helemaal compleet!

Ontdek alle LEGO City sets

slider_image_v1
LEGO City Bergpolitie Politiekantoor op de Berg
slider_image_v2
LEGO City Passagierstrein
slider_image_v3
LEGO City Ziekenhuis
slider_image_v4
LEGO City Zware Mijnbouwboor

Win een LEGO City Arctic set!

Wil jij op avontuur in de LEGO City Arctic Noordpool wereld? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op de LEGO City Arctic mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool. Ga op zoek naar prehistorische dieren in de LEGO City Arctic sets en vertel ons hoeveel en welke dieren jij kan vinden. Stuur dit in een e-mail met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie LEGO City’. De winactie loopt tot en met 14 oktober 2018.

LEGO City

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Wat is jouw favoriete LEGO City Arctic sets?