Naar boven

Ontwerp en maak je eigen sieraden met Cutie Stix

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Weet je nog, vroeger in de kleuterklas kralen rijgen tijdens het knutseluur? Anno 2018 is dit nog steeds populair bij veel kinderen, maar het heeft wel een nieuw jasje gekregen door Cutie Stix sieradenset. Je kind kan hiermee niet alleen kralen rijgen, maar ook de 'kralen' zelf maken. Kijk, daar zijn ze wel even zoet mee. In dit blog lees je alles over Cutie Stix sieradenset!

Voor de echte crea bea’s

Is jouw dochter er ook zo eentje die elke ochtend zelf bepaalt wat ze aantrekt? Haar kleren, schoenen, haarclipjes en natuurlijk de bijpassende sieraden. Kan ze zich de hele middag vermaken met knutselen, verkleden en sieraden en is ze tussen de zes en twaalf jaar oud? Dan is Cutie Stix echt wat voor jouw dochter. Met dit knutselpakket kun je zelf armbandjes en kettingen maken door foamfiguurtjes te snijden. Je schuift de foamsticks in de snijmachine en er komen vrolijk gekleurde ‘kralen’ in de vorm van emoticons, dieren of andere geinige fantasiefiguurtjes uit.

Snijd, ontwerp en maak

De Cutie Stix sieradenset bestaat uit een snijmachine, vijftien foamstix, sluitingen voor sieraden en elastisch draad. De foamstix krijg je in twee maten: twee grote (mighties) en dertien kleinere (cuties). Genoeg om maar liefst 88 figuurtjes mee te maken. Je stopt de stix in het snijframe en schuift die in de snijmachine. Vervolgens druk je op de blauwe knop en je hebt een zelfgemaakt vormpje. Wil je een ketting of armbandje maken? Maak er dan een gaatje in met de Cutie Stix perforator. De schattige vormpjes kunnen ook gebruikt worden als versiering voor op nagels, een notitieboekje of haarspeldjes.

Cutie Stix
+
+
Cutie Stix Sieraden set
Cutie Stix
€ 19,99

Safety first

Of die snijmachine ook geschikt is voor kleine kindervingertjes vraag je je misschien af. Dat is hij zeker. Kinderen kunnen met geen mogelijkheid met hun vinger bij het ‘mesje’. De snijmachine werkt alleen met het speciale snijframe. Door het zachte materiaal van de foamstix zit er geen mesje in de snijmachine, maar een plastic randje. Wanneer alle foamstix uit het basispakket zijn gebruikt, hoeft de knutselmiddag nog niet voorbij te zijn. Er zijn ook navulverpakkingen verkrijgbaar met Cutie Stix Snoepjes en Cutie Stix Emoticons.

Ontdek de Cutie Stix sieraden

Cutie Stix
+
+
+
+
Cutie Stix Navul Stix Emoticons
Cutie Stix
€ 10,99
Cutie Stix Navul Snoepjes
Cutie Stix
€ 10,99


Wat knutselt jouw kind het liefst?