Naar boven

Ontdek de nieuwste LEGO Technic bouwuitdaging: de Volvo Concept Wiellader ZEUX

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Bouw en ontdek de futuristische 2-in-1 Volvo Concept Wiellader ZEUX, exclusief verkrijgbaar bij bol.com. Of bouw de meest krachtige sportwagen ooit na: de Bugatti Chiron. De nieuwe modellen hebben levensechte features zoals 4-wielbesturing, een W16 motor en beweegbare versnellingen. In dit blog vind je daarnaast nog drie nieuwe modellen: de LEGO Technic Kraan, Bosbouwmachine en de Vorkheftruck. Lees snel verder, want onderaan vind je ook nog een winactie.

Samen bouwen, ontdekken en rijden

Zijn jij en je zoon of dochter gek op auto’s, tractors en alles wat op wielen rijdt? En zijn jullie klaar voor de volgende bouwuitdaging? Bouw dan samen de LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX. Dit supervette model heeft een arm en een laadschop die je tegelijk of apart kunt bedienen. Je krijgt er trouwens ook nog een drone bij! LEGO heeft de ZEUX is in samenwerking met Volvo bedacht. Een Zweeds hoogstandje dus, exclusief verkrijgbaar bij bol.com. De ZEUX is gemaakt op basis van de ideeën van hoe kinderen een graafmachine in de toekomst zien. Als je deze ZEUX wiellader helemaal hebt uitgespeeld, kun je hem ook nog ombouwen tot de futuristische Volvo Concept Truck PEGAX. Zo kun je twee geweldige wagens bouwen uit één bouwpakket. Welke is jouw favoriet?

De vetste features van de LEGO Technic ZEUX
  • Futuristisch conceptmodel met realistische details, waaronder een mapping drone, een echt werkende arm en laadschop, een aanpasbaar tegengewicht, 4-wielbesturing en gedetailleerde velgen met robuuste banden.
  • Pas het tegengewicht aan om het gewicht van de lading te compenseren.
  • Bedien de enorme arm en de laadschop onafhankelijk of gelijktijdig.
  • Met het klassieke kleurenschema van Volvo en stickers voor nog meer detail.
  • 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een ultra-moderne Volvo Concept Truck PEGAX.
  • De Volvo Concept Wiellader ZEUX is ca. 18 cm hoog, 59 cm lang en 21 cm breed met uitgeschoven tegengewicht en ca. 51 cm lang met ingetrokken tegengewicht.
slider_image_lego2
LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX
slider_image_lego3
De coole mapping drone
slider_image_lego4
De futuristische Volvo Concept Truck PEGAX

Bouw de meest krachtige sportwagen ooit

Voor de die-hard LEGO-bouwers met een lange adem is er het LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron model. Een echt collectors item met maar liefst 3.599 onderdelen. Hij is gemaakt in samenwerking met de Italiaanse supercar-fabrikant Bugatti Automobiles S.A.S. Als je deze ‘doe-het-zelf-bolide’ hebt gebouwd, staat er een echte eye-catcher in je kamer. De glanzende aerodynamische auto heeft spaakvelgen met logo, gedetailleerde remschijven en een W16-motor met bewegende zuigers (zie onderstaande video). De sportwagen heeft een uitgebreide cockpit een Technic versnellingsbak met acht versnellingen inclusief beweegbare schakelpook. Gebruik de sleutel voor topsnelheid om de achterspoiler van de normale stand in de topsnelheidsstand te zetten. Verheug jij je al op het eerste ritje?

De grootste en hoogste LEGO Technic kraan

Op zoek naar nog meer LEGO Technic uitdagingen? Bekijk dan de LEGO Technic Kraan, LEGO Technic Bosbouwmachine of de LEGO Vorkheftruck 2-in-1 bouwsets. Kies bij de kraan voor de bovenste of onderste kraanmodus om de gemotoriseerde functies te gebruiken. Laat de steunpoten zakken, draai de bovenbouw 360 graden, bedien de lier of stuur de arm maar liefst een meter hoog de lucht in. Ben jij meer het type dat de natuur in gaat, bouw dan de LEGO Technic bosbouwmachine of een boomstammenlader. Deze heeft een verstelbare oogstknop met draaibaar snijblad en een grijper om boomstammen mee op te tillen. Of bouw je eigen vorkheftruck. Rijd de heftruck naar de juiste plaats, laat de hefvorken zakken en til de pallets op om ze naar de vrachtwagen te brengen. Klaar met de heftruck? Maak er dan een sleepwagen van, zodat je andere auto’s kunt ophalen van de weg.

Bekijk alles van LEGO Technic

Win een van de vijf nieuwe LEGO Technic-sets

Maak maar wat ruimte vrij in je LEGO Technic collectie, want door mee te doen met deze winactie maak je kans op een van de vijf nieuwe LEGO Technic dozen, waarvan eentje exclusief verkrijgbaar is bij bol.com. Beantwoord hiervoor de volgende vraag: welk futuristisch model kun je nog meer bouwen met de LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX set?

A: Een truck
B: Een hijskraan
C: Een tractor
D: Een vuilniswagen

Stuur het goede antwoord, je naam en adresgegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie LEGO Technic’. De winactie loopt tot en met 9 september 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

LEGO


Welk futuristisch model kan je nog meer bouwen met de LEGO Technic Volvo Concept Wiellader ZEUX set?