Naar boven

Race en ontdek de wereld van Disney Pixar Cars 3!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Bliksem McQueen is terug! In de bioscoop is te zien hoe hij het opneemt tegen een nieuwe generatie racewagens. Voor de échte Cars-fans, die graag de verhalen uit de film Cars 3 naspelen, is er het geweldige Cars-speelgoed dat je hieronder ontdekt. Stap in, doe je gordel om en race mee door dit blog.

Heb je nog geen indruk gehad van Cars 3, de nieuwste bioscoopfilm met #95 in de hoofdrol? Bekijk dan de filmtrailer:

Voor Cars- én LEGO-fans

Aan de LEGO Juniors- en LEGO DUPLO-sets met het Cars-thema kunnen zowel LEGO- als Cars-fans hun hart ophalen. Voor de kleintjes (2-5 jaar) die graag met LEGO DUPLO spelen zijn er superleuke sets als LEGO DUPLO Cars 3 Piston Cup Race en LEGO DUPLO Cars 3 Flo’s Café. Voor de wat oudere kinderen (4-7 jaar) zijn er de LEGO Juniors-sets. Twee van de vele favorieten zijn LEGO Juniors Cars 3 Thunder Hollow Crazy 8 Race en LEGO Juniors Cars 3 Smokeys Garage. Met deze sets – maar natuurlijk ook met de andere sets – kunnen ze naar hartelust de leukste scènes uit de Cars-films naspelen. Welke set vinden jouw kinderen de leukste?

Bekijk alle LEGO Cars-sets

slider1_cars_3_speelgoed
Thunder Hollow Crazy 8 Race

Stuur om de schoolbus heen, ontwijk de brandende banden en verkeerskegels en race voor je leven!

slider2_cars_3_speelgoed
Piston Cup Race

Zet Bliksem McQueen en Jackson Storm naast elkaar voor de laatste race om de Piston Cup.

slider3_cars_3_speelgoed
Smokeys Garage

Vind het juiste gereedschap om de motor optimaal af te stellen, zodat Bliksem klaar is voor de race!

slider4_cars_3_speelgoed
Flo's Café

Wanneer de vrienden klaar zijn met kletsen in Flo's Café, kunnen ze bij de pomp hun tank vullen.

Maak van je huiskamer een racebaan

Willen de kinderen graag de racescènes uit de Cars-films naspelen? Dan hebben ze de Cars auto’s en racebanen nodig. Niet allemaal, want dan wordt het wel heel druk in de huiskamer. Gelukkig kunnen ze kiezen uit meer dan 140 items, waaronder alle karakters en racebanen uit de films. Het mooie van dit speelgoed is, is dat het in veel gevallen meer speelplezier biedt dan je in eerste instantie vermoedt. Neem bijvoorbeeld Disney Cars Transformerende Mack. Deze grote rode vrachtwagen kan veranderen in een schans met lanceerinstallatie waarmee je Bliksem McQueen kunt afvuren om hem een geweldige sprong (naar de finish) te laten maken. In onderstaande afbeelding zie je een deel van de auto’s en racebanen die we aanbieden. Wil je alles (laten) zien? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk alle Cars auto’s en racebanen

Race met jouw favoriete Cars-held

Voor de wat oudere kinderen is het het ultieme speelgoed: een op afstand bestuurbare auto. Voor de kids die helemaal gek zijn, hebben we een aantal vliegensvlugge radiografische voertuigen in de gedaantes van onder meer Fabulous Bliksem McQueen Turbo, Mack Truck Turbo, Ultimate Bliksem McQueen, Cruz Ramirez Turbo en Jackson Storm Turbo. Deze op afstand bestuurbare auto’s zijn niet alleen bloedmooi, maar ook bloedsnel. Gordels om dus.

Bekijk alle Cars RC voertuigen

Speel spelletjes en puzzel mee met de helden uit Cars 3

Last but not least: de spellen en puzzels met de karakters uit de Cars-films in de hoofdrol. Die zijn hartstikke leuk om te doen en nog leerzaam ook, want kinderen moeten creatief zijn om te kunnen winnen of om een puzzel af te ronden. En ze brengen de Disney-film helemaal tot leven. Laat je kinderen Mack in elkaar puzzelen of over het bord (van het bordspel) racen, om net zo hard over de finish te gaan als raceheld Bliksem McQueen en de winst te pakken. Jullie kunnen kiezen uit meer dan 150 spellen en puzzels, variërend van bord- en kaartspellen tot vloerpuzzels en 4-in-1 legpuzzels. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de geweldige spellen en puzzels die we aanbieden.

Bekijk alle Spellen & Puzzels van Cars

De Cars shop voor échte Cars-fans

Zijn de kinderen nieuwsgierig naar alle producten die met Cars te maken hebben? We kunnen het ons goed voorstellen, want Cars spreekt tot de verbeelding van heel veel kids. In onze speciale Cars-winkel vind je vrijwel alles voor de fans, van speelgoed tot kleding en woonartikelen, en van schoolspullen tot computergames. Klik op onderstaande afbeelding of button en we rijden je er naartoe.

Cars 3

Bekijk de Cars-shop


Van welk Cars-karakter zijn jouw kinderen fan?