Naar boven

Start de motoren… en ontdek de wereld van Disney Pixar Cars 3!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 5 minuten

Bliksem McQueen is terug! In de nieuwste Cars-film (Cars 3) is te zien hoe hij het opneemt tegen een nieuwe generatie racewagens zoals rivaal Jackson Storm. Voor de échte Cars-fans, die graag de verhalen uit de films naspelen, is er het geweldige Cars-speelgoed dat je hieronder ontdekt. Stap in, doe je gordel om en race mee door dit blog.

Heb je nog geen indruk gehad van Cars 3? Bekijk dan onderstaande filmtrailer. Wist je trouwens dat op 2 december de dvd-release is van Cars 3? Ja, echt! Je kunt de film nu al reserveren zodat je ‘m snel na de releasedag in huis hebt.

Reserveer Cars 3!

Voor Cars- én LEGO-fans

Aan de LEGO Juniors- en LEGO DUPLO-sets met het Cars-thema kunnen zowel LEGO- als Cars-fans hun hart ophalen. Voor de kleintjes (2-5 jaar) die graag met LEGO DUPLO spelen zijn er superleuke sets als LEGO DUPLO Cars 3 Piston Cup Race en LEGO DUPLO Cars 3 Flo’s Café. Voor de wat oudere kinderen (4-7 jaar) zijn er de LEGO Juniors-sets. Twee van de vele favorieten zijn LEGO Juniors Cars 3 Florida 500 Finalerace en LEGO Juniors Cars 3 Bliksem McQueen Snelle Lanceerder. Met deze sets – maar natuurlijk ook met de andere sets – kunnen ze naar hartelust de leukste scènes uit de Cars-films naspelen. Welke set vinden jouw kinderen de leukste?

Bekijk alle LEGO Cars-sets

slider2_cars_3_speelgoed
Piston Cup Race

Zet Bliksem McQueen en Jackson Storm naast elkaar voor de laatste race om de Piston Cup.

slider4_cars_3_speelgoed
Flo's Café

Wanneer de vrienden klaar zijn met kletsen in Flo's Café, kunnen ze bij de pomp hun tank vullen.

slider2_Cars-3
Florida 500 Finalerace

Zet Bliksem McQueen en Cruz Ramirez in Mack's aanhanger en rijd naar de racebaan voor de grootste wedstrijd van het jaar.

slider_Cars-3
Bliksem McQueen Snelle Lanceerder

Bliksem McQueen staat klaar voor de start. Geef de rode knop een zetje en hij schiet naar voren, op naar de overwinning!

Maak van je huiskamer een racebaan

Willen de kinderen graag de racescènes uit de Cars-films naspelen? Dan hebben ze de auto’s en racebanen van Cars nodig. Niet allemaal, want dan wordt het wel heel druk in de huiskamer. Gelukkig kunnen ze kiezen uit meer dan 140 items, zoals de supertoffe Cars 3 Ultimate Florida Speedway Racebaan, de Carrera GO!!! Disney Cars 3 Finish First! Racebaan (met looping!) en Cars 3 Willy’s Butte Transformerende Baanset, waarmee kinderen op drie verschillende manieren kunnen spelen. Heel wat anders dan een racebaan – maar wel net zo leuk – is de Cars 3 Adventskalender. Deze kalender telt af tot Kerst en trakteert elke dag op een mooie Cars-verrassing. In onderstaande afbeelding zie je een deel van de auto’s en racebanen die we aanbieden. Wil je alles (laten) zien? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk alle Cars auto’s en racebanen

Race met jouw favoriete Cars-held

Voor de wat oudere kinderen is het het ultieme speelgoed: een op afstand bestuurbare auto. Voor de kids die helemaal gek zijn, hebben we een aantal vliegensvlugge radiografische voertuigen in de gedaantes van onder meer Fabulous Bliksem McQueen Turbo, Mack Truck Turbo, Ultimate Bliksem McQueen, Cruz Ramirez Turbo en Jackson Storm Turbo. Deze op afstand bestuurbare auto’s zijn niet alleen bloedmooi, maar ook bloedsnel. Gordels om dus.

Bekijk alle Cars RC voertuigen

Smoby Cars: leuk en leerzaam speelgoed

Na de race is het belangrijk dat de helden uit de Cars-films onderhoud krijgen. Met het speelgoed van Smoby Cars en de hulp van de kinderen krijgen de sterren uit Cars de aandacht die ze nodig hebben. Zet Bliksem McQueen op de Smoby Cars Bricolo werkbank en geef ‘m een nieuw setje banden. Of gebruik de Smoby Cars 3 Mack Truck werktrolley om z’n motor te vervangen. Een mooi alternatief voor dat speelgoed is de Smoby Cars 3 Mack Truck bouwset. Deze uitgebreide, draagbare set heeft licht- en geluidfuncties en bevat alles dat nodig is om Bliksem McQueen de Piston Cup te laten winnen. Klapstuk is wat ons betreft de Smoby Pilot V8 Driver: een racesimulator voor de allerkleinste autocoureurs, in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Hiermee kunnen kinderen zelf het stuur in handen nemen en Bliksem McQueen besturen over het parcours, terwijl de geluidseffecten de ervaring compleet maken.

Bekijk alles van Smoby Cars

+
+
+
+
+
+

Speel spelletjes en puzzel met de helden uit Cars 3

Last but not least: de spellen en puzzels met de karakters uit de Cars-films in de hoofdrol. Die zijn hartstikke leuk om te doen en nog leerzaam ook, want kinderen moeten creatief zijn om te kunnen winnen of om een puzzel af te ronden. En ze brengen de Disney-film helemaal tot leven. Laat je kinderen Jackson Storm in elkaar puzzelen of raceheld Bliksem McQueen over het bord van het Cars 3 Disney Piston Cup spel scheuren om de winst te pakken. Jullie kunnen kiezen uit meer dan 150 spellen en puzzels, variërend van bord- en kaartspellen tot vloerpuzzels en 4-in-1 legpuzzels. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de geweldige Cars-spellen en -puzzels die we aanbieden.

Bekijk alle Spellen & Puzzels van Cars

De Cars shop voor échte Cars-fans

Zijn de kinderen nieuwsgierig naar alle producten die met Cars te maken hebben? We kunnen het ons goed voorstellen, want Cars spreekt tot de verbeelding van heel veel kids. In onze speciale Cars-winkel vind je vrijwel alles voor de fans, van speelgoed tot kleding en woonartikelen, en van schoolspullen tot computergames. Klik op onderstaande afbeelding of button en we rijden je er naartoe.

Cars 3

Bekijk de Cars-shop

Winactie!

Fans (en ouders) opgelet, want we hebben een mooie Cars-winactie georganiseerd. Door er aan mee te doen, maak je kans op een exemplaar van de KidKraft Disney® Pixar Cars 3 Florida International Speedway en op een van de vijf exemplaren van de Smoby Cars Bricolo werkbank. Door mee te doen maak je kans op een van de twee prijzen.

Cars 3

 


Welk Cars-speelgoed is de favoriet van jouw kind of kinderen?