Naar boven

Ondersteun je lijf met voedingssupplementen van Orthica

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Orthica helpt al meer dan 30 jaar mensen van alle leeftijden om vandaag fit te zijn en in de toekomst gezond te blijven. Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn, maar ook om in de toekomst gezond te blijven.

Kinderen, senioren, mannen en vrouwen

Levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren kunnen een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Ook je levensstijl kan ervoor zorgen dat je meer nutriënten nodig hebt. Stress-situaties kunnen bijvoorbeeld invloed hebben op het natuurlijke evenwicht en je behoefte aan magnesium vergroten. In deze gevallen kan ondersteuning met voedingssupplementen van Orthica als aanvulling op de voeding gewenst zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Die ondersteuning is niet voor iedereen gelijk. Daarom heeft Orthica producten voor onder andere kinderen, senioren, mannen en vrouwen.

Orthica voedingssupplementen

Het ‘geheim’ van Orthica

Orthica heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van voedingssupplementen. Hierdoor zijn de supplementen van het merk optimaal gedoseerd voor elke levensfase. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten wordt bepaald welke nutriënten de producten moeten bevatten. Het streven naar optimale hoeveelheden houdt in dat sommige producten een hoge en andere een lage dosering van een nutriënt bevatten, want meer is niet altijd beter. Bovendien bevatten de producten alleen zuivere grondstoffen en bestanddelen die GMO-vrij zijn en niet doorstraald. Wel zo prettig.

Je kunt kiezen uit onder meer deze Orthica voedingssupplementen

Multivitaminen
Levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren kunnen een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Multivitaminen-mineralenpreparaten (ook wel ‘multi’ genoemd) kunnen in deze gevallen een aanvulling zijn op de voeding.

Bekijk alle multivitaminen

Probiotica
We consumeren al sinds mensenheugenis grote hoeveelheden bacteriën. Deze levensvatbare bacteriën, ofwel probiotica, zitten van nature of na een bewerkingsproces in onze voeding.

Bekijk alle probiotica

Magnesium
Magnesium is van belang bij de bot- en gebitsvorming, de zenuwfunctie en de energieproductie. Mensen kunnen in sommige situaties een hogere magnesiumbehoefte hebben. Veel sporters hebben bijvoorbeeld baat bij magnesium, omdat het een rol speelt bij behoud van sterke en soepele spieren.

Bekijk alle magnesium

Vitamine D
De belangrijkste bron van vitamine D is zonlicht. Slechts een klein deel komt uit de voeding. De voorziening van vitamine D is voor verschillende bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende.

Bekijk alle vitamine D

Vitamine C
Vitamine C ondersteunt de weerstand, draagt bij aan de normale vorming van collageen, is van belang voor de bloedvaten en activeert de natuurlijke energie in het lichaam. De vitamine C producten van Orthica zijn allemaal goed te combineren met een multi voor dagelijkse aanvulling op de voeding.

Bekijk alle vitamine C

Welke supplementen heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van je leeftijd, fase en levensstijl. Ben je zwanger? Dan is jouw behoefte aan een aantal vitamines en mineralen verhoogd. Zit je in de menopauze? Dan zijn de behoeftes weer heel anders dan tijdens een vruchtbare leeftijd. Elk persoon heeft andere behoeftes, dus vraag een suppletie-advies aan bij een therapeut of drogist als je precies wilt weten welke supplementen jij het beste kunt innemen. Is dat duidelijk, dan ben je bij Orthica aan het goede adres voor de beste voedingssupplementen.

Orthica voedingssupplementen

Bekijk alle Orthica voedingssupplementen


Reageer hier en praat mee!