Naar boven

Kindjes met smaak smullen van Olvarit groente- en fruithapjes

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Is jouw kindje oud genoeg voor de eerste hapjes? Dan wil je hem of haar natuurlijk wel het allerbeste laten proeven. Olvarit groente- en fruithapjes zitten boordevol natuurlijke en pure ingrediënten. En tijdelijk geldt ook nog eens 30% korting op deze lekkernij. Zo kan je baby heerlijk smikkelen en wennen aan herkenbare smaken.

Genieten van pure smaken

Een verbaasd gezichtje, een brede lach of misschien zelfs wat tranen? Hoe je baby zijn of haar eerste hapjes ervaart, is een complete verrassing. Gelukkig is er in het brede assortiment van Olvarit altijd een geschikte smaak te vinden. Je kunt namelijk kiezen uit wel 80 verschillende groente- en fruithapjes. Allemaal bestaande uit pure en natuurlijke ingrediënten. De recepten van Olvarit worden namelijk al sinds 1946 verbeterd aan de hand van wetenschappelijke inzichten. Zo kan jouw kleine vandaag de dag genieten van al dat lekkers.

Alles voor de kleinste fijnproevers

Zelfs wij, volwassenen, ervaren het nog. Een nieuwe smaak proeven kan best even wennen zijn. Om kids langzaam te laten wennen, biedt Olvarit voor iedere leeftijd de geschikte portie, samenstelling en structuur. De groente- en fruitpotjes zijn namelijk verdeeld in vijf leeftijdscategorieën, namelijk voor baby’s vanaf 4, 6, 8, 12 of 15 maanden.

 

Olvarit groente- en fruithapjes

Mini-maaltijden boordevol groentes

In de maaltijden van Olvarit vind je drie verschillende ingrediënten, bijvoorbeeld broccoli, kip en aardappel. De pure groentehapjes zijn altijd voorzien van één herkenbare groentesoort. Omdat er simpelweg zoveel van in zit, is de smaak duidelijk te proeven. Zo leert je kindje de smaak te herkennen, en zelfs te waarderen. De smaak en textuur is geheel aangepast op de leeftijd van jouw kleine spruit. Zo ondersteunt de maaltijd een goede smaakontwikkeling. Net als andere babyvoeding, bevat Olvarit geen conserveermiddelen.

Olvarit groente- en fruithapjes
De lekkerste variaties met broccoli
Olvarit groente- en fruithapjes
Doperwtjes met diverse ingrediënten
Olvarit groente- en fruithapjes
Bloemkool voor alle leeftijden

Zoete fruithapjes herkennen

Een potje vol vitaminen, een potje vol fruit. Altijd met een herkenbare fruitsmaak, zodat kinderen de smaak leren herkennen. De potjes bevatten alleen suikers die van nature in fruit aanwezig zijn, dus Olvarit voegt niets extra’s toe. Een echte aanrader is Olvarit 8 maanden – appel banaan peer – 6x200g. De zoete smaak van deze fruitmix tovert vrijwel zeker een glimlach op het gezicht van je baby. Natuurlijk kies jij gewoon voor favorieten van je kleintje; die ontdek je vanzelf. Niet voor niets noemen wij jonge kindjes échte fijnproevers. Letterlijk.


Wat is de favoriete smaak van jouw baby?