Naar boven

Norton 360 Multi-Device

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Een smartphone, een laptop, een tablet en misschien nog wel een desktopcomputer. Een beetje gadget-liefhebber heeft minstens 3 van deze apparaten. Die moeten natuurlijk ook beschermd worden tegen bedreigingen van buitenaf. Dat doe je met Norton 360 Multi-Device. En had je nog niet genoeg gadgets, dan maak je bij aanschaf kans op een Asus touch-laptop.

Wie beschermt zijn smartphone?

De tijd is allang voorbij dat je één pc in huis had waarmee je alles deed wat te maken had met het internet. Tegenwoordig hoor je er al bijna niet meer bij als je naast (of in plaats van) je deskop pc niet ook een laptop, tablet en smartphone hebt. Ook is de tijd voorbij dat iedereen automatisch uitkwam bij een Windows-gebaseerd besturingssysteem. Met de opkomst van de Apple en grote diversiteit aan Android-apparaten de afgelopen jaren is het beheren en beschermen van al je apparaten er dan ook niet makkelijker op geworden. Maar het belang van goede bescherming van je apparaten is des te belangrijker. Bedenk maar eens welke persoonlijke data en informatie van jou toegankelijk zijn via jouw pc, tablet of smartphone. Of de mogelijkheden die cybercriminelen tegenwoordig aanwenden om bijvoorbeeld jouw bankgegevens te achterhalen.

Bescherm 5 gadgets in één

Met de veranderende technologieën is er dus ook een behoefte ontstaan voor een allesomvattend pakket waarmee je al je apparaten kunt beschermen, ongeacht het soort apparaat of besturingssysteem. Norton is hier slim op ingesprongen en heeft onlangs een totaal nieuwe beveiligingssuite geïntroduceerd: Norton 360 Multi-Device. Dit pakket levert geavanceerde bescherming voor je pc, Mac, smartphone en tablet in één krachtige, gecombineerde oplossing. Hiermee ben je verzekerd van een jaar beveiliging voor maximaal 5 apparaten. Je kunt zelf kiezen welke combinatie van pc’s, Apple- of Android-apparaten je wilt beschermen.
 


 
Met Norton 360 Multi-Device worden je apparaten beschermt tegen een breed scala aan bedreigingen. Het pakket omvat bijvoorbeeld bescherming tegen virussen, spyware, phishing en spam. Daarnaast worden jouw persoonlijke gegevens goed beschermd door online identiteitsbescherming en browserbeveiliging. En vergeet ook niet dat je tegenwoordig veel documenten alleen digitaal bewaart, zoals je foto’s of familievideo’s van belangrijke evenementen. Bestanden die je niet kwijt wil raken en zeker niet in de verkeerde handen wil laten vallen. Ook daarvoor biedt Norton 360 Multi-Device bescherming. Zo kun je via GPS je apparaten lokaliseren om ze terug te krijgen. Of je kunt je apparaat blokkeren van afstand en zonodig de data op het apparaat wissen. En gebruik je de bijgeleverde 25 GB beveiligde online opslag voor pc’s, dan zijn je waardevolle documenten ook nog veilig als je laptop gestolen wordt.
 

Win een Asus touch-laptop

Asus touch-laptop
Eigenlijk biedt Norton 360 Multi-Device al genoeg voordelen van zichzelf, maar mocht je nog niet overtuigd zijn dan trekt deze win-actie je misschien wel over de streep. Schaf je tussen 1 december 2012 en 31 januari 2013 dit Symantec Norton 360 Multi-Device aan via bol.com, dan maak je automatisch kans op een 11.6 inch Asus VivoBook laptop met touch t.w.v. 499 euro!


Reageer hier en praat mee!