Naar boven

Nokia Belle voor je Symbian-toestel

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Voor allle gebruikers van smartphones met het Nokia Symbian-besturingssysteem is er goed nieuws. Nokia lanceert vandaag Nokia Belle. Deze versie biedt een nieuwe gebruikersinterface, een verbeterde gebruikerservaring en geoptimaliseerde prestaties. Een nieuwe ervaring op je eigen smartphone.

Veel verbeteringen

Nokia Belle zorgt voor een groot aantal verbeteringen van je Nokia N8-, Nokia E7-, Nokia E6-, Nokia X7-, Nokia C6-01-, Nokia C7- of Nokia Oro-smartphone. De zes eenvoudig te personaliseren startschermen geven je snel toegang tot toepassingen en favoriete diensten.

Personalisatie

Nokia Belle biedt meer personalisatieopties dan ooit. De nieuwe en grotere widgets tonen de belangrijkste functies direct op het startscherm, zodat je geen enkele actualiteit mist. Je kunt verder heel eenvoudig een snelkoppeling verplaatsen van het ene scherm naar het andere. Hiervoor hoef je alleen het icoontje even ingedrukt te houden en de koppeling of widget naar de rand van het scherm te schuiven. Vervolgens kun je deze op een ander scherm plaatsen.

Video’s in HD

De geoptimaliseerde Nokia Belle-interface integreert nieuwe functies, zoals fototoepassingen met HD-video-opnamen. Met de nieuwe browser bekijk je online video’s in hoge kwaliteit. De menu’s zijn vereenvoudigd en er is een meldingsbalk toegevoegd voor ultrasnelle toegang tot alle inhoud. Bovendien verhoogt Nokia Belle je productiviteit onderweg dankzij een veelomvattende keuze aan krachtige mobiele Microsoft-toepassingen, zoals Lync en OneNote. Deze zijn binnenkort voor Nokia Belle te downloaden.

Nokia Belle kun je downloaden op de website van Nokia.


Reageer hier en praat mee!