Naar boven

Nieuw van NIVEA: Q10plusC gezichtverzorgingsproducten

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Iedereen kent NIVEA, maar ben je al bekend met de nieuwste gezichtverzorgingsproducten van het merk? De producten zijn onderdeel van de Q10plusC-lijn en bevatten twee krachtige antioxidanten, namelijk Q10 en Pure Vitamine C. Samen zorgen deze ingrediënten voor een 'energy boost' voor je gezichtshuid. Klinkt goed, toch? Zo ja, lees dan verder.

Drie NIVEA Q10plusC gezichtverzorgingsproducten

De Q10plusC-lijn bestaat vooralsnog uit drie gezichtverzorgingsproducten: NIVEA Q10plusC Anti-rimpel +Energy Dagcrème, NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème en NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Oogcontourcrème, drie producten die mooi in je dagelijkse gezichtverzorgingsroutine passen. De voordelen per product:

NIVEA Q10plusC

NIVEA Q10plusC Anti-rimpel +Energy Dagcrème
Deze dagcrème bevat twee uiterst effectieve antioxidanten die samenwerken met de natuurlijke eigenschappen van de huid. Q10 is een krachtig, actief ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid. Echter, met het ouder worden daalt de hoeveelheid Q10, waardoor de huid minder energie heeft. De effectieve formule van de Q10plusC Anti-rimpel +Energy Dagcrème vult het huideigen Q10 weer aan, terwijl vitamine C de huid beschermt tegen vrije radicalen – waardoor de huidveroudering vertraagt. Door deze crème dagelijks te gebruiken, verminderen de tekenen van vermoeidheid en de vorming van de eerste rimpels. Tevens zorgt het product voor een gladdere en frissere huid.

NIVEA Q10plusC

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème
Ook deze nachtcrème bevat de twee krachtige antioxidanten, Q10 en Pure Vitamine C. Dankzij de combinatie van deze en andere ingrediënten kan je huid door het aanbrengen van de Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème dieper ‘ademhalen’. De lichte en intensief hydraterende formule wordt snel geabsorbeerd door de huid gedurende de nacht en werkt met de natuurlijke eigenschappen van de huid wanneer deze het meest ontvankelijk is. Hierdoor word je fris en fruitig wakker, met een gladder en frisser uitziende huid.

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Oogcontourcrème
Voor een fris en stralend uitziende huid rond de ogen, gebruik je de Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Oogcontourcrème. De lichte en snel absorberende formule van deze oogcontourcrème vermindert effectief fijne lijntjes rond de ogen. Hierdoor worden de oogcontouren zichtbaar steviger met een gladdere, energieke huid.

Probeer het zelf

Wil je deze nieuwe productlijn van NIVEA proberen? Klik dan op onderstaande button en we brengen je naar de pagina waar je de producten kunt bestellen. Bestel je ze voor het einde van de dag, dan heb je ze morgen in huis. Nu is overigens een goed moment om dat te doen, want tijdelijk krijg je tot 40% stapelkorting op de Q10plusC gezichtverzorgingsproducten.

Bestel de nieuwe NIVEA producten


Welke gezichtverzorgingsproducten van NIVEA gebruik jij graag?