Naar boven

Maak kennis met de nieuwste Philips televisies en kom kijken in de tv-winkel

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wist je dat wij het grootste assortiment televisies van de Benelux hebben? Is echt zo. Bovendien hebben we onze collectie net aangevuld met de nieuwste Philips televisies.

Gerelateerde artikelen Leef jij al in Curved Ultra HD? Hoe slim is een smart tv? Waarom kiezen voor Ultra HD? Vijftien apparaten, één afstandsbediening

We staan 24/7 voor je klaar

Ben je op zoek naar de ultieme bioscoopervaring voor in de huiskamer of zoek je een kleine tv voor in de slaapkamer? Bij bol.com vind je gegarandeerd de perfecte beeldoplossing. Je televisie wordt bovendien gratis bij je thuisbezorgd op de datum die jou uitkomt. Mocht de tv toch nét niet in je kast of bij je interieur passen, dan stuur je hem gewoon binnen 30 dagen gratis terug. Daarnaast staat onze klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Dus zelfs als je midden in de nacht vragen hebt kun je contact met ons opnemen.

philips-televisie-2015-algemeen1

Superscherp beeld voor een superscherpe prijs

We moesten er even op wachten, maar de nieuwste modellen van Philips zijn vanaf nu verkrijgbaar (high-end modellen worden altijd in de herfst geïntroduceerd). De collectie is aangevuld met mooie instapmodellen in de 4000 Serie. Zoals de Philips 32PFK4100, die met 299 euro meteen ook heel scherp geprijsd is. Het is een slanke Full HD led-tv met Digital Crystal Clear. Wat in gewone mensentaal inhoudt dat de tv superscherp, helder beeld geeft en daar toch heel weinig energie voor nodig heeft.

philips-televisie-2015-4000-serie

Android-apps op je televisie? Simpel!

Ook de 5000, de 6000 en de 7000 Series zijn aangevuld. Vanaf de 5000 Serie zijn er bijvoorbeeld mooie Android tv’s bijgekomen. Zoals de Philips 32PFK5500 en de Philips 40PFK5500; beide snelle, gebruiksvriendelijke televisies. Deze smart tv’s worden aangestuurd door Android TV. Het installeren van apps als Uitzending Gemist en Netflix is dus een makkie. Kun je eindelijk eens meepraten over ‘Orange Is The New Black’ en andere nieuwe series. En maak je geen zorgen over ingewikkelde installatiestappen, want het werkt allemaal net zo makkelijk als je op mobiel of je tablet.

philips-televisie-2015-quote-5000-serie2
De nieuwe Philips Pixel Plus HD Engine optimaliseert de beeldkwaliteit en levert helder beeld met prachtig contrast
Philips Nederland

Ambilight: sfeerverhogend

In de 6000 Serie vind je een aantal geweldige Ambilight tv’s zoals de Philips 55PFK6510 en de Philips 49PUK7100. Ambilight is een unieke uitvinding van Philips die de muur kleurt met de kleuren van het beeld. Je televisie projecteert een gloed achter het scherm waardoor de beelden breder worden. Televisiekijken wordt hierdoor nog veel levendiger en intenser. Kijk hier maar eens om het verschil te zien met een gewone televisie. Het prettige van Ambilight is dat je de intensiteit kunt aanpassen. Van ontspannen, naar de een extreme gamemodus bijvoorbeeld. Sfeerverhogend. Precies zoals het hoort.

Vier keer scherper dan Full HD!

Zoek je het beste van het beste? Dan moet je eens kijken naar de nieuwste Philips tv’s in de 7000 Serie. Deze Philips 43PUK7100 bijvoorbeeld. Een Ultra HD tv die helemaal klaar is voor de toekomst. Hij heeft een vier keer hogere resolutie (4K) dan een Full HD. Je foto’s, video’s en al het andere beeldmateriaal kun je nu in maximaal 8 megapixel (Full HD is 2 megapixel) bewonderen. En is het beeldmateriaal geen Ultra HD? Dan kan de Philips 43PUK7100 het beeld automatisch opwaarderen (upscalen). Verder beschikt dit topmodel onder meer over een Quad Core processor, 16 GB intern geheugen, wifi, 4 HDMI-aansluitingen, alles wat de eerder genoemde modellen hebben en dan nóg meer. Ontdek het zelf!

philips-televisie-2015-7000-serie


Met apps als Netflix kun je oneindig veel series kijken. Welke serie mogen we volgens jou echt niet missen?