Naar boven

Wat wil jij later worden? In Barbie’s wereld is alles mogelijk

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wat wil jouw (klein)kind later worden? Een cupcake-bakker, dierenarts of misschien wel dolfijnentrainer? Samen met Barbie dromen kinderen over hoe hun leven er later uit kan komen te zien. En geen droom is te gek! In dit blog laten we het nieuwste Barbie speelgoed zien!

Keukenprinses

Helpt jouw kind graag een handje mee in de keuken? Dan zijn de Barbie Baking speelsets helemaal geweldig. Barbie bakt heerlijke cupcakes in de cupcake speelset die bestaat uit een oventje, echt rijzende cupcakes en keukengerei zoals een beslagkom en slagroomspuitzak. Wie weet opent jouw dochter of zoon later wel zijn of haar eigen bakkerij. Ook in de naastgelegen pizzeria is het ook druk. Barbie helpt bij de lopende band om gasten snel een overheerlijke pizza te serveren. Maar kan wel een extra paar handjes gebruiken.

Bekijk de Barbie Baking speelsets
slider_image_alinea1_2
Barbie pizzabakker speelset
slider_image_alinea1_3
Barbie pizzabakker speelset
slider_image_alinea1
Barbie cupcake speelset

Tijd voor familie

Barbie, Stacie en Skipper zijn dol op hun familie en Barbie past dan ook regelmatig op haar kleine nichtjes. Ook haar lieve huisdieren beschouwt ze als familie. Is jouw kind ook dol op puppy’s en baby’s? Verras haar dan met de Barbie babysitter wandelwagen of kinderstoel set. Ook de Barbie pasgeboren puppy’s speelset is bij veel kinderen favoriet. Moederhond krijgt drie schattige puppy’s en dierenarts Barbie helpt bij de geboorte. Ondertussen vermaakt Stacie zich goed in haar boomhut met schommel. Samen met de nichtjes en dieren beleeft Barbie talloze avonturen.

Bekijk de Barbie family serie

Droom weg met Barbie Dreamtopia

De Dreamtopia speelsets zijn voor de echte dromers en feeënfans. Zo is er de Barbie regenboog zeemeermin die licht geeft in het water en de Dreamtopia Fee met vliegende vleugels. Barbie is er tegenwoordig in verschillende huid- en haarkleuren dus de Dreamtopia zeemeermin is er ook als latina. Laat je kleine Barbiefan wegdromen in haar eigen sprookjeswereld samen met deze Dreamtopia Barbie’s.

Bekijk de serie Barbie Dreamtopia

Ben jij een echte fashionista?

Barbie en Ken zijn dol op mooie kleding en gaan altijd gekleed volgens de laatste trends. Mode is er voor iedereen en dat laat het grote Barbie fashion assortiment ook zien. Er zijn vier lichaamstypen (normaal, curvy, petite en lang), zeven huidskleuren, 22 oogkleuren, 24 haarlooks en ontelbaar veel mode items. Is jouw kind een echte ontwerper? Met de Barbie Crayola inkleurfashions maakt ze zelf de mooiste kledingcreaties. Is het tijd voor een nieuw fashion item? Was de kleuren makkelijk uit met water en begin opnieuw.

Bekijk alle Barbie & Ken fashionista's

Home sweet home

Avonturen beleven is leuk, maar Barbie en haar vrienden brengen ook graag quality time door in en rond het Barbiehuis. Het huis heeft twee verdiepingen en vele kamers voor uren speelplezier. Zo kan de slaapkamer worden omgebouwd tot een spa en als je de televisie neerklapt, verandert de woonkamer in een eetkamer. Met mooi weer is er niets leuker dan samen met vrienden buiten eten. Dankzij de barbecue speelset en picknick set kunnen al Barbie’s vrienden gezellig een vorkje meeprikken.

Bekijk alles van Barbie Estate

Ontdek onze Barbieshop voor echte fans!

Nieuwsgierig naar alles van Barbie in het bol.com assortiment? Neem dan een kijkje in de Barbieshop waar je vrijwel alles van Barbie vindt!
Ontdek al het Barbie speelgoed


Wat is de favoriete Barbie van jouw kind?