Naar boven

Frisse kleuren en mooie prints in de nieuwe collectie sportkleding en rugzakken

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Ben je een fanatieke sporter? Dan mag je jezelf af en toe belonen met nieuwe sportkleding. Niet alleen omdat je het verdient hebt, maar ook omdat je het nodig hebt. Want, op nieuwe hardloopschoenen loop je harder dan op oude exemplaren - toch? Hoe dan ook: in dit blog vind je de nieuwe sportkledingcollecties van topmerken én de nieuwste rugzakken van onder meer Herschel en Eastpak.

De nieuwe sportkledingcollecties

Wie op zoek is naar sportkleding, is bij ons sowieso aan het goede adres. In de sportkledingwinkel vind je meer dan 300.000 artikelen, van sportleggings tot trainingspakken en sportondergoed. Je kunt in de verschillende categorieën zoeken naar wat je nodig hebt voor jouw sport of in het aanbod kijken van bekende merken als Nike, PUMA en Under Armour. Nu we het toch over deze merken hebben: de producten die deel uitmaken van hun nieuwe sportkledingcollecties zijn gearriveerd en bij ons verkrijgbaar.

Nieuwe sportkleding van Under Armour

Sportkleding

Ook de nieuwe producten van adidas, New Balance en Björn Borg liggen bij ons in de digitale schappen. Kortom, nog meer redenen om in onze sportkledingwinkel te shoppen naar nieuwe sportkleding. Overigens kun je in de sportwinkel terecht voor andere benodigdheden dan kleding. Denk aan sporthorloges, fitnessapparaten en voetbalartikelen.

Naar de sportkledingwinkelNaar de nieuwe collecties

Kijk hier eens

We kunnen je hier helaas niet alle nieuwe sportkleding laten zien, maar wel een greep uit de producten die deel uitmaken van de nieuwe collecties. Wellicht zit er wat moois voor jou tussen. Zo niet, neem dan een kijkje in de sportkledingwinkel of sportwinkel.

Nieuwe rugzakken

Het is geen sportkleding, maar ze zijn wel nieuw (en je kunt er je sportkleding in meenemen): de rugzakken van Eastpak, Herschel en The Pack Society. Elk merk heeft een nieuwe collectie en hieronder zie je drie van die kersverse rugzakken. Wist je trouwens dat je dertig jaar garantie krijgt op een rugzak van Eastpak? Het merk vertrouwt op de kwaliteit van zijn producten én Eastpak draagt op deze manier bij aan duurzaamheid, want waarom zou je een kapotte rugzak weggooien als je ‘m onder garantie kunt laten maken en weer gebruiken? Overigens hebben merken als Kipling, The North Face en SUITSUIT ook nieuwe tassencollecties.

Naar de nieuwe tassencollecties

Sportkleding


Welk sportkledingmerk is jouw favoriet?