Naar boven

De nieuwe spellen van 999 Games nu met 20% korting!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Welk team verzamelt de meeste schatten? Wie bouwt de hoogste torens op Manhattan? En lukt het jou om de nieuwe Lord Commander van de Nachtwacht te worden? Maak kennis met de leukste nieuwe spellen van 999 Games. Gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong en oud. En we hebben goed nieuws, want tot en met 7 oktober geeft 999 Games 20% korting op deze nieuwe spellen!

Onweerstaanbaar leuk en verslavend

Strategisch denken, slim handel drijven (of manipuleren) en soms een beetje geluk: het zijn de elementen die de bordspellen van 999 Games zo onweerstaanbaar leuk en verslavend maken. Niet gek dus dat de legendarische spellenuitgever bovenop zijn immense trits aan spelklassiekers weer een paar prachtige, gloedjenieuwe bordspellen heeft uitgebracht. Dit zijn ze:

999 Games

Op verkenningstocht door Ilôs

Bij Ilôs (vanaf 10 jaar) trek jij met je verkenningsvloot door de net ontdekte eilandengroep Ilôs. De eilanden barsten van de tempels en waardevolle grondstoffen. Wie de meeste spullen verzamelt, wint. Maar let op: door een slimme zet van je tegenstanders is je verzameling plotsklaps niks meer waard!

999 Games

A Game of Thrones: Catan

Nog een bordspel dat draait om grondstoffen: A Game of Thrones: Catan (vanaf 12 jaar). Bij deze bijzondere editie van het razendpopulaire Catan probeer je jouw greep op het noorden van de Gift te versterken. De winnaar mag zich de nieuwe Lord Commander van de Nachtwacht noemen. Klinkt goed, toch?

999 Games

Wie is de saboteur in De Verloren Mijnen

Misschien ken je Saboteur als dat spannende kaartspel waarbij je een mijnenstelsel aanlegt? Nu is er ook een spectaculaire variant met een bord: Saboteur: De Verloren Mijnen (vanaf 10 jaar). In vergeten mijnen zoek jij met je dwergenclan naar schatten. Maar net als bij het origineel lopen er saboteurs rond die het je zo lastig mogelijk maken!

999 Games

Roem en rijkdom voor de Raja’s van de Ganges

Stel je voor: je staat aan de oevers van de Indiase rivier de Ganges en je bent een Indiase heerser. Welkom bij het strategische bordspel Raja’s van de Ganges (vanaf 12 jaar). Jouw doel: zoveel mogelijk roem en rijkdom vergaren. Zorg wel voor goed karma, want anders kun je die overwinning op je buik schrijven.

999 Games

Grabit voor de kleintjes

Ook voor de kleintjes brengt 999 Games dit jaar een paar te gekke spellen uit. Zoals Grabit (vanaf 3 jaar). De tafel ligt vol met leeuwen, olifanten en apen in de prachtigste kleuren. Om de beurt gooien spelers met de dieren- en kleurendobbelsteen. Werp je de blauwe olifant? Of de rode leeuw? Grijp ‘m dan zo snel mogelijk van de tafel!

999 Games

Vlotte Geesten Junior

Voor kinderen vanaf 4 jaar is er Vlotte Geesten Junior, een vereenvoudigde versie van het populaire Vlotte Geesten. Ook bij dit spel moeten kinderen zo snel mogelijk de juiste voorwerpen van tafel pakken. Ieder voorwerp levert een kaart op. Degene met de meeste kaarten is – je raadt het al – de winnaar!

999 Games

Dat klinkt als muziek… euh… Muse in de oren

Niks zo gezellig als een hilarisch partyspel met familie en vrienden. Dus presenteert 999 Games Muse. Twee teams, met ieder een eigen muze, nemen het tegen elkaar op. De muze heeft de zware taak om zijn of haar team te verleiden de juiste kaarten te kiezen. Maar de tegenstanders doen er alles aan om jullie op het verkeerde been te zetten. Dit prachtig vormgegeven kaartspel is genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2018.

999 Games

Bouwen op Manhattan!

Niet iedereen houdt het vol om een uur stil te zitten met een bord- of kaartspel. Gelukkig zijn er weer tal van nieuwe vlotte spellen van 999 games uitgekomen! Zoals Manhattan (vanaf 8 jaar). Word jij daar de nieuwe vastgoedkoning? Wel als je slim speelt en je kansen pakt! Bouw hoge torens of neem ze over van je concurrenten. Ook dit actiespel is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.

999 Games

The Climbers

Ook The Climbers (vanaf 8 jaar) heeft een nominatie voor Speelgoed van het Jaar 2018 op zak. Bij dit spel bouw en beklim je een hoge toren. De klimmer die als eerste de top bereikt, is de winnaar. Topspel!

999 Games

Drop it

Bij actiespel Drop it (vanaf 8 jaar) bouw je niks op met stenen, maar laat je ze juist vallen. Raak je de tactische plekken of eindigt jouw steen het hoogst? Dan verdien je punten.

Bekijk alle spellen van 999 Games


Welk spel staat bovenaan jouw wishlist?