Naar boven

De nieuwe Thule Subterra collectie: het beste van twee werelden

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Het merk Thule staat bekend om hoge kwaliteit als het gaat om het vervoeren van spullen. Ook in de nieuwe collectie, Thule Subterra, vormen kwaliteit en stijl een geheel. Zo reis jij, samen met je bagage, heel gemakkelijk en stijlvol de wereld rond. In dit blog lees je er alles over!

Stevig en stijlvol

Het logo van Thule heb je vast weleens voorbij zien komen op een rugzak, dakkoffer of laptoptas. Dat maakt Thule een veelzijdige aanbieder als het gaat om het vervoeren van je bagage. Al sinds het jaar 1942 staat het Zweedse merk garant voor 100% kwaliteit. Daardoor vervoer jij je spullen veilig, gemakkelijk én in stijl. Thule gelooft in stevige en stijlvolle bescherming voor je waardevolle spullen. En daar sluit de nieuwe collectie van het reismerk erg goed op aan. De Thule Subterra collectie is stijlvol, veelzijdig en gemaakt om heel lang mee te gaan. Tijd om een reisje te boeken dus!

Bekijk de Subterra collectie
thule subterra
Stijlvolle bagage voor zware reizen
thule subterra
De ultieme bescherming
thule subterra
Van zakenreis tot droomvakantie
thule subterra
Professionele, stijlvolle uitstraling

Kwaliteit en stijl in één tas

Thule Subterra is met name geschikt voor de werkende reiziger. Of je nu een weekendje naar Parijs gaat of op weg bent op zakenreis; het is belangrijk om koffers en tassen te hebben die zowel veerkrachtig zijn áls er leuk uitzien. De Thule Subterra collectie varieert van incheck- en handbagage tot laptoptassen en –hoezen. Met deze nieuwe collectie ben je verzekerd van duurzame producten van hoge kwaliteit die al je spullen beschermen. En dat alles ook nog in stijl. De unieke tassen bezitten namelijk de flexibiliteit van een softcase, doordat de stof van 800DB nylon (oftewel de sterkste soort nylon) gemaakt is. Maar ze bieden ook de bescherming van een hardcase, omdat het backpanel is gemaakt van polycarbonaat; de hoogste standaard die gebruikt wordt voor harde koffers. Zo brengt Thule twee werelden samen: kwaliteit en stijl.

Thule Subterra

Overwint iedere slag of stoot

Nadat je je koffer een paar keer hebt gebruikt, wil je natuurlijk wel dat hij er nog steeds goed uitziet en aan de gewenste kwaliteit voldoet. Thule heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen van producten voor de ruigste omgeving, zowel binnen als buiten. Ieder product doorstaat namelijk eerst een aantal zware testen in hun unieke Thule test centers. Daardoor is ook deze collectie zeer bestand tegen de slechtste weersomstandigheden en de hoogste valpartijen. Na duizenden kilometers reizen, ziet je bagage er nog steeds goed uit en voldoet hij nog aan dezelfde kwaliteit. Geen enkele reis is dus te gek voor Thule.

Bekijk alles van Thule


Welke spullen mogen echt niet in jouw bagage ontbreken?