Naar boven

De nieuwe line-up Samsung tv’s: kijk je ogen uit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De nieuwe 2017 line-up aan Samsung tv's is uit! En ook deze serie bestaat enkel uit pareltjes. De 7 verschillende modellen beschikken ieder over hun eigen topspecificaties. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen Full HD, Ultra HD en Premium Ultra HD? En kies je voor een curved of een plat scherm? Dat lees je in dit blog.

Ontdek Full HD met slim design

De nieuwe M5510 en M5600 misstaan zeker niet in jouw stijlvolle huiskamer. Het slimme design zorgt namelijk voor een mooie afwerking. Deze Smart TV met One Remote Control gebruikt slechts één afstandsbediening voor alle randapparatuur. Daar hoef je je dus niet meer druk om te maken. Beide modellen beschikken over Full HD resolutie en een beeldkwaliteit index (PQI) van 800. Als toevoeging op deze uitstekende beeldkwaliteit, zorgt Micro Dimming Pro er ook nog voor dat de beelden nóg intenser en realistischer worden weergegeven. Het verschil tussen deze modellen? Dat is enkel de kleur. Je kunt namelijk kiezen uit wit en zilver, afhankelijk van welke stijl het meest in jouw interieur thuishoort.

+
+
+
+
Samsung UE55M5510 - Full HD tv
Samsung
€ 999,00
Samsung UE55M5600 - Full HD tv
Samsung
€ 659,00

Ultra HD op een curved of plat scherm?

Nog indrukwekkender is het scherm van de MU6400 en MU6500. Beide Samsung tv’s beschikken namelijk over Active Crystal Color, wat het kleurbereik vergroot. Ook deze modellen beschikken over een smart hub met One Remote Control, waardoor je nooit op zoek hoeft naar de juiste afstandbediening. Deze tv’s zijn zelfs voorzien van UHD (Ultra HD). Dat maakt het beeld wel 4 keer scherper dan dat van Full HD tv’s. Dankzij het minimalistische 360 graden design is zowel de voor- als de achterkant van deze pareltjes strak afgewerkt. De modellen zijn vrijwel identiek, maar de MU6500 heeft een curved scherm. Het beeld omringt je als het ware, waardoor je de beleving nóg meer vergroot.

Samsung tv's
+
+
+
+
Samsung UE55MU6400 - 4K tv
Samsung
€ 749,00
Samsung UE55MU6400 - 4K tv
Samsung
€ 749,00

Kies je voor Full of Ultra HD?
Maar wat is nu eigenlijk precies het verschil tussen Full en Ultra HD? UHD beschikt dus over vier keer zoveel pixels als zijn voorganger, de Full HD tv. Soms worden Ultra HD tv’s daarom ook wel eens 4K tv’s genoemd. Nog niet ieder beeldsignaal is in staat om de hoge beeldkwaliteit van UHD te benutten, maar daar komt steeds meer verandering in. Zo zijn Netflix, Videoland en YouTube al helemaal klaar om je omver te blazen met bizarre beeldkwaliteit. Meer uitleg over UHD vind je hier.

Samsung tv's

De topmodellen met Premium Ultra HD

Tijd voor spektakel. De échte toplijn binnen deze nieuwe line-up, bestaat namelijk uit de MU7000, MU8000 en MU9000. Ook deze luxe modellen beschikken over Ultra HD, maar hebben niet voor niets de titel ‘Premium’ verdiend. Dankzij het 10 bit paneel en HDR 1000 betoveren de tv’s je namelijk met een hoge helderheid en 1 miljard kleuren. Geen enkel detail zal je nog ontgaan. In plaats van Active Crystal Color, beschikken deze Samsung tv’s over Dynamic Crystal Color. Dankzij het gigantische kleurbereik zal het beeld daadwerkelijk tot leven komen. En dat alles op natuurlijke wijze. Met trots presenteer je deze strak afgewerkte modellen in je huis. De premium materialen en het exclusieve design zorgen voor het complete plaatje. En dankzij ‘clean cable solution’ zijn zelfs alle kabels netjes weggewerkt.

Bekijk de Samsung Premium UHD tv's
Samsung tv's
Gigantisch kleurbereik
Samsung tv's
Heldere details
Samsung tv's
Dynamic Crystal Colour
Samsung tv's
Premium design

Het verschil tussen de 3 modellen
De MU9000 is de curved variant van de MU8000. Een intense kijkervaring gegarandeerd. De MU7000 heeft daarentegen een plat scherm, een andere voet en een iets lagere beeldkwaliteit. Ook beschikt deze tv over UHD Dimming in plaats van Supreme UHD Dimming. Met deze functionaliteit wordt het scherm in een aantal zones verdeeld, zodat iedere zone individueel geoptimaliseerd kan worden. Bij UHD Dimming ligt het aantal zones iets lager. Dat zorgt er uiteraard wel voor dat deze televisie in een wat lagere prijsklasse valt.

Meer Samsung tv’s bekijken

Dat de nieuwe lijn Samsung tv’s vol verrassingen, innovaties en diversiteit zit, is inmiddels wel duidelijk. Benieuwd wat Samsung nog meer te bieden heeft? Klik op onderstaande button en bekijk alle modellen.

Bekijk alle Samsung tv's

 


Wat vind jij van de nieuwe line-up van Samsung?