Naar boven

Met de nieuwe Polar M200 maak je echt stappen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Het voorjaar is hét moment om lekker buiten een rondje te gaan hardlopen en deel te nemen aan loopevenementen. Dat wordt nog leuker met de Polar M200; het nieuwste GPS sporthorloge van Polar met ingebouwde hartslagmeter en een uniek gepersonaliseerd Running Program. Zo sta jij perfect voorbereid aan de start van je loopsessie. Als dat geen goede motivatie geeft!

Veelzijdig hardloopmaatje

De Polar M200 biedt alles wat je nodig hebt bij het hardlopen. De geïntegreerde GPS meet jouw snelheid, tempo en afstand. Ook volgt hij de gelopen route, die je na afloop in de gratis Polar Flow app bekijkt. Wat helemaal leuk is, is om achteraf de unieke video van je run te bekijken. Die wordt namelijk automatisch na elke training speciaal voor jou gemaakt. Deze persoonlijke video van je run kun jij vervolgens delen met je vrienden op Facebook en Instagram. Ook houdt dit waterdichte sporthorloge 24/7 je dagelijkse activiteit en je slaappatroon bij. En niet geheel onbelangrijk; de verwisselbare polsbanden zorgen ervoor dat je Polar M200 op ieder moment matcht met je outfit!

Polar M200
Geavanceerde hartslagmeter
Dankzij de ingebouwde hartslagmeter hoef je geen borstband meer te dragen. De M200 maakt namelijk gebruik van Polar’s zelf ontwikkelde optische hartslagmeting met een uniek algoritme (die steeds verder geoptimaliseerd wordt). Met Polar als uitvinder van de hartslagmeter weet je zeker dat je de meest nauwkeurige hartslaggegevens ontvangt.

Slimme functies van Polar

Naast de meest betrouwbare hartslagmeting op de markt, krijg je nog veel meer extra’s bij je GPS sporthorloge. Polar biedt namelijk unieke Smart Coach functies aan, zodat jij steeds beter wordt én al je doelen behaalt natuurlijk.

  1. Running Program
    Train je voor een evenement of heb je een bepaalde afstand als doel? Maak dan gebruik van het Running Program in de Polar Flow app. Je kiest een doel (5km, 10km, een halve marathon of een marathon) en je ontvangt een persoonlijk trainingsprogramma, speciaal afgestemd op jou. Polar houdt jouw voortgang in de gaten en past het programma voor je aan als dat nodig is. Het moge duidelijk zijn: je doel behalen doe je samen met de Polar M200!
  2. Trainingseffect
    Ben jij ook weleens benieuwd wat jouw training je heeft opgeleverd? De Polar M200 vertelt direct na je training wat het effect is. Misschien heb je wel het uithoudingsvermogen van je spieren verbeterd. Of wellicht is je conditie omhoog gegaan. De motiverende feedback zorgt ervoor dat je precies weet welk effect je run op jouw lichaam heeft gehad.
  3. Running Index
    Met de functie Running Index kun je heel eenvoudig volgen hoe efficiënt je loopt. De functie geeft na elke run automatisch een score aan je looptraining. Deze score wordt berekend aan de hand van je hartslag en snelheidsgegevens. Een hogere waarde geeft aan dat je harder kunt lopen met minder inspanning. Hoe hoger de score, hoe efficiënter je loopt!
Polar M200
Zo wordt hardlopen nog leuker
Polar M200
Meer inzicht in je hardloopprestaties

Polar Flow: find the joy of running

Polar Flow (beschikbaar via webservice en app) biedt nog veel meer mogelijkheden. Via de Flow webservice kun je deelnemen aan events en lid worden van besloten groepen, bijvoorbeeld van jouw loopgroep. Je kunt daarnaast je eigen run of die van een ander opnieuw beleven door de Relive video te bekijken. Ook is het mogelijk om te zoeken naar trainingssessies van andere gebruikers en hier feedback op te geven. Zo kom je samen, stapje voor stapje, tot het beste resultaat. Via de Flow app voor je smartphone ontvang je snel een overzicht van je dagelijkse activiteit. Daarnaast geeft-ie je tips om je dagelijkse activiteitsdoel te behalen.

Social tip!
Na je run kun je via de Polar Flow app je training delen op Instagram of Facebook met een foto die je voorafgaand of tijdens het lopen hebt gemaakt. Hoe gaaf is dat?

Polar M200

Wil jij een Polar M200 winnen?

(Deze winactie is helaas afgelopen)
Ben jij een echte sportgadget-freak, schrijf je graag een review en wil je ook nog de nieuwe Polar M200 winnen? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande winformulier en maak direct kans. We geven er wel 7 weg! Je mag ons natuurlijk ook via Facebook laten weten waarom jij het M200 sporthorloge zou moeten winnen. Wij zijn erg benieuwd. Gewonnen? Test dan het horloge en plaats een eerlijke review op bol.com over jouw ervaringen. Veel succes!

Bekijk de nieuwe Polar M200

Waarom ben jij degene die de Polar M200 uit zou moeten testen?