Naar boven

Nieuw bij bol.com: Steamcream

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

De gezichtsverzorging van Steamcream heeft in Amerika al meerdere awards gewonnen voor onder andere “Best New Everyday Skincare” en de “Best New Design & Packaging” award. Nu is Nederland aan de beurt, want het is verkrijgbaar bij bol.com.

Razend populair

Steamcream is een razend populaire gezichtsverzorging in ruim 33 landen en is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Het product heeft in Groot Brittannië al meerdere awards gewonnen voor onder andere “Best New Everyday Skincare” en de “Best New Design & Packaging” award. Deze luxe multi-tasker is een musthave voor iedere vrouw!

Handgemaakt

Steamcream is een crème die door middel van stoom gemaakt is. De crème is handgemaakt en bestaat uit natuurlijke en plantaardige ingrediënten van de beste kwaliteit. Dit zorgt voor een lichte crème met perfecte hydratatie. Steamcream is een echte multi-tasker. Het is namelijk bijna overal voor geschikt. Gebruik het op je gezicht, handen, lichaam en lippen en je huid zal heerlijk zacht aanvoelen. De crème is geschikt voor ieder huid type, zelfs voor de gevoelige huid. Natuurlijk is de crème ook dierproefvrij.

Steamcream is verkrijgbaar in tinnen blikjes met veel verschillende designs. De tins hebben allemaal een vrolijke, originele verpakking en zijn daardoor verslavend om te verzamelen. Zo zijn er hartjes, panters en clowntjes. Het zijn stuk voor stuk limited editions, dus wees er snel bij!

Winnen

Doe mee en win. Ben je benieuwd naar Steamcream en zou je het wel eens willen proberen? Vul je gegevens in en maak kans op één van de tien vrolijke blikjes!


Reageer hier en praat mee!