Naar boven

Nieuw bij bol.com: Sonos PLAYBAR

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Vandaag kondigde het hoogwaardige audiomerk Sonos de komst aan van een nieuw product: de PLAYBAR. Een soundbar met grandioos bioscoopgeluid die alle muziek ter wereld streamt. Volledig draadloos.

Adembenemend realistisch geluid

Het populaire merk Sonos wordt al geruime tijd geroemd om zijn draadloze audio-oplossingen zoals de BRIDGE, de PLAY:3 en de PLAY:5 en de onlangs verschenen SUB. Sinds vandaag kunnen liefhebbers van goed geluid kennismaken met de Sonos PLAYBAR. Deze soundbar kenmerkt zich door negen geïntegreerde luidsprekers waarmee het je kamer vult met adembenemend realistisch geluid voor al je films en games.

Volledig draadloos te bedienen

De PLAYBAR is volledig draadloos te bedienen via je smartphone, tablet, pc of Mac. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de gratis SONOS Controller-app. Bovendien regel je ook gemakkelijk het volume met de bestaande afstandsbediening van je tv of universele infrarood afstandsbediening.

Sonos PLAYBAR

Het mooie van de PLAYBAR is dat deze perfect aansluit bij de rest van je Sonos-setup. Op deze manier kun je dus je eigen home cinemaset bouwen voor het ideale thuisbioscoopeffect. Koppel er bijvoorbeeld de Sonos SUB aan en je hebt een 3.1 set, of voeg twee PLAY:3 speakers toe en je beschikt al over een volwaardige 5.1 set!

Design om je vingers bij af te likken

Naast de prachtige mogelijkheden mag het uiterlijk van de PLAYBAR er ook wezen. De stijlvolle, langwerpige soundbar kenmerkt zich door het zwarte design en de luxe afwerking. Je kunt je voorstellen dat ie prachtig zal hangen onder de led-tv in je huiskamer.


Reageer hier en praat mee!