Naar boven

Nespresso koffie: de smaak van ware perfectie en expertise

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Eén nipje Nespresso en je komt al tot rust; wegdromend bij de intense smaak. Kopje na kopje garandeert dit merk de hoogste kwaliteit, want al vanaf het plukken van de koffiebes wordt naar perfectie gestreefd. En dat proef je. Ontdek meer over het productieproces, speciale services en de innovatieve machines van Nespresso.

Een productieproces vol toewijding

Aan het kopje Nespresso waar jij van geniet, gaat heel wat toewijding vooraf. Het begint allemaal bij het ontdekken van de beste terroirs en de meest smaakvolle koffiebessen. De koffiebessen worden bij voorkeur met de hand geplukt. Hierbij vallen de groene bessen of bessen die te rijp zijn af. Alleen bessen van de hoogste kwaliteit komen door de keuring van de Nespresso specialisten. Ook het verdere proces van vervoeren, branden, malen en verpakken van de koffie gebeurt onder vele zorgvuldige kwaliteitscontroles. Het unieke branding- en malingsproces van elke koffieboon resulteert in bijzondere melanges en geeft elke koffievariëteit een eigen aroma en smaakprofiel. Zo transformeert een eenvoudige koffiebes zich tot een exclusieve Grand Cru (de koffie in een aluminium capsule).

Nespresso koffie
Met de hand geoogst
Nespresso koffie
Voor de beste bonenselectie

The Positive Cup

De aanpak van Nespresso blinkt niet alleen uit in perfectie, maar ook in duurzaamheid. De toekomst van koffie gaat hen nu eenmaal aan het hart. Daarom heeft het merk in 2003 het Nespresso AAA Sustainable Quality™ programma (ook wel The Positive Cup) opgezet. Het doel van dit programma is om drie doelstellingen te behalen voor 2020. Namelijk 100% duurzaam gewonnen koffie, 100% verantwoord beheerd aluminium en een 100% CO2 efficiënte operatie. Ook voor het inkomen van boeren en bescherming van de natuurlijke omgeving maakt Nespresso zich sterk. Een kopje vol positiviteit dus!

Nieuwe Nespresso Expert en Expert & Milk

Hoewel het productieproces en de duurzame aanpak interessant zijn, gaat het jou natuurlijk vooral om het perfecte kopje koffie. En daar heb je een goede koffiemachine voor nodig. De nieuwe Nespresso Expert biedt zowel personalisatie als gemak met meerdere instelmogelijkheden. Je kunt kiezen uit 3 temperatuurinstellingen, 4 koffierecepten en een heetwaterfunctie. Zo geniet je in een handomdraai van jouw favoriete koffie. Ook met de Nespresso Expert & Milk zet je eenvoudig een kopje koffie zoals jij die het liefst drinkt. Deze machine beschikt daarnaast over een Aeroccino3 melkopschuimer. Zelfs je favoriete melkrecepten creëer je dus eenvoudig als een professionele barista.

Nespresso

Voor al je melkspecialiteiten

Drink jij niets liever dan latte macchiato? Cappuccino? Of andere warme melkdrankjes? Dan is een speciale melkmachine de juiste keuze. Op dat gebied zijn er bij Nespresso opties genoeg. Bij de stijlvolle Nespresso CitiZ & Milk ontvang je bijvoorbeeld een losse melkopschuimer. Zo kun je melk opwarmen, opkloppen en transformeren in de lekkerste creaties. Niet voor niets was deze machine volgens de Consumentenbond de beste koop in november 2016. De De’Longhi Lattissima heeft zelfs een automatische melkopschuimer met ingebouwd melkreservoir. Een luxe machine waarmee met één druk op de knop een melkrecept zoals een cappuccino bereid kan worden. Speciaal voor liefhebbers van Nespresso en melkspecialiteiten.

Alle Nespressomachines met melkfunctie

Extra services voor de klant

Naast de hoge kwaliteit koffie, staat Nespresso uiteraard ook bekend om de vele services die zij leveren. Werkt je machine bijvoorbeeld niet meer helemaal naar behoren? Dan haalt Nespresso de kapotte machine gewoon bij je op. Je ontvangt zelfs tijdelijk een vervangende machine, zodat je geen koffie-loze periode hoeft te doorstaan. Ook is het onlangs gelanceerde Nespresso&More een fijn voordeel voor vaste klanten. Naarmate je langer klant bent of naarmate je meer koffie bestelt, komen er steeds meer voordelen bij. Zo ontvang je bijvoorbeeld een exclusieve masterclass, gratis ontkalking, korting op accessoires en nog veel meer. Ook kun je gratis gebruikmaken van de bezorgoptie Nespresso Morgen bij een bestelling vanaf 100 capsules of bij een waarde vanaf €40 in uw winkelmandje. Vóór 23.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Kies het moment dat jou het beste uitkomt, overdag of ‘s avonds. Als je met Nespresso Vandaag voor 12.00 uur bestelt, heb je de capsules zelfs ’s avonds al in huis.

Bekijk alle actieartikelen

Nespresso


Wat is jouw favoriete Nespresso Grand Cru?