Naar boven

Maak jouw nagels zomerklaar met de Sally Hansen Summer Collection

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

In je vrije tijd wil je terrasjes pakken, shoppen en zonnen en niet de chips in je nagellak bijwerken. Met de nieuwe Sally Hansen Summer Miracle Gel Collection blijft je nagellak maar liefst twaalf dagen zitten. Zo hoef jij je daar niet meer druk om te maken. Bekijk de nieuwste kleuren in dit blog.

Salonkwaliteit bij je thuis

De funky kleurtjes uit de Sally Hansen Summer Collection maken jouw festivaloutfit helemaal af, laten je teennagels shinen in je nieuwe zomerslippertjes of vrolijken je werkplek op deze zomer. Het unieke aan de Sally Hansen Miracle Gel Nagellak is dat je thuis dezelfde kwaliteit nagels krijgt als wanneer je naar een nagelsalon gaat. Dezelfde kwaliteit, maar zonder de schade van een UV-lamp. Hoe je dat doet? Breng eerst twee lagen van de Miracle Gel Nagellak aan en daarna twee lagen van de Miracle Gel top coat en je hebt twaalf dagen schitterende, salonwaardige nagels.

The Summer Collection

De collectie bestaat uit zes zomerse kleuren in roze en rode tinten. De Red Eye is een opvallende felrode kleur, die doet denken aan een mix tussen kersen en aardbeien. Ga je een avondje chique uiteten, probeer dan de Rhapsody Red. Dit is een donkerrode, klassieke kleur. Draag jij liever een iets neutralere nude kleur? De Mauve-olous is een lichtroze mauve lak met een nude finish, die past bij al je zomeroutfits. Als je echt wil shinen en een instant zomerse look wilt, is de felroze Pretty Piggy de kleur die je moet hebben. Voor een avondje stappen met vriendinnen is Shhh-immer perfect. Dit is een sparkly kleur met een roze finish. Als hier het licht op valt, dan lijkt het net alsof je nagels licht geven.

The originial self-made woman

Oprichtster Sally Hansen was 50 jaar geleden al een echte pionier in de beautyindustrie. Een vrouw met een mening die haar tijd ver vooruit was op het gebied van vrouwenemancipatie en ondernemen. Voordat ze het cosmeticabedrijf van haar ouders overnam, werkte ze als danseres in Hollywood en had ze haar eigen column in de LA Times. Sally transformeerde het cosmeticabedrijf in het succesvolle House of Hollywood. Ze creëerde een assortiment met betaalbare, innovatieve schoonheidsproducten. Vanuit haar ervaring als danseres wist ze hoe vervelend het was als je nagels braken. Hierdoor ontstond het idee voor de succesvolle Hard As Nails nagelverharder. Dit werd een hit en was het begin van Sally Hansen, de self-made vrouw en ondernemer en het merk. Sally Hansen is nu een van de grootste beautymerken wereldwijd en geeft vrouwen de kracht voor self-made schoonheid.

Sally Hansen

Ontdek alle Sally Hansen nagellak kleuren

Wat is jouw favoriete kleur uit de Sally Hansen Summer Collection?