Naar boven

Kom optimaal Movember door met deze verzorgingsproducten

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Trek november en moustache samen en je krijgt Movember, de maand waarin mannen wereldwijd hun snor laten staan. Het laten staan van een snor (of baard!) vraagt echter wel de nodige verzorging. In dit blog - mét winactie - lees je hoe je dit gemakkelijk zelf doet.

Movember, wat is het ook alweer?

Meedoen aan no shave November is simpel. Begin de maand met een gladgeschoren gezicht en laat de hele maand een snor staan. Door mee te doen aan Movember werf je fondsen om zo de gezondheid van de man te steunen. Zo gaan mannen samen de strijd aan tegen onder andere prostaat- en teelbalkanker. Meer weten over Movember? De Movember foundation vertelt je er alles over.

Move over snor, hallo baard

Maar wat als een snor niets voor jou is? Geen paniek! Je kunt ook zelf invulling geven aan Movember. Trek het begrip breder en ga eens voor een baard. De baard is de laatste jaren namelijk rap bezig aan een opmars en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Gemakkelijk zelf je baard verzorgen

Een goede baard komt helaas niet vanzelf aanwaaien, maar vraagt de nodige verzorging. Of je nu een stoppelbaard, bakkebaard of een baard hebt zoals die van Sinterklaas, iedere baard heeft verzorging nodig. Net zoals het haar bovenop je hoofd dat ook nodig heeft. Echter gebruikt slechts 8 procent van de mannen baardverzorgingsproducten, terwijl er tegenwoordig veel verschillende producten verkrijgbaar zijn. Maar waar te beginnen in de zee van alle baardverzorgingsproducten? Wij helpen je een handje op weg en laten vier producten zien waar je optimaal Movember mee doorkomt.

L’Oréal BarberClub Short Beard & Face Moisturiser 
Good things take time en ook een baard is niet van de één op de andere dag volgroeid. Zo kan een baard in de beginfase soms stug aanvoelen en jeuken. Speciaal voor de baard die korter is dan 1 centimer is er de L’Oréal BarberClub Short Beard & Face Moisturiser. De moisturiser die verrijkt is met natuurlijke oliën maakt stugge baardharen zacht en gaat een jeukende huid tegen. Niet verkeerd voor de eerste weken van Movember.

L’Oréal BarberClub Beard + Face + Hair Wash
Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Met de L’Oréal BarberClub Beard + Face + Hair Wash was je met slechts één product je baard, haar én gezicht. Geen gedoe, daar houden we van op de vroege ochtend. Dit 3-in-1 product doet wat het moet doen: reinigen en vervelende schilfertjes voorkomen.

Bekijk hier alle baardverzorgingsproducten van L'Oréal

 

Johnny’s Chop Shop Beard Shampoo
Johnny’s Chop Shop is een nieuwkomer op de markt van baardverzorging en is ontwikkeld door barbiers uit Londen. De Johnny’s Chop Shop Beard Shampoo reinigt de baard diep en verwijdert andere resten van stylingsproducten. Ook bevat de shampoo olijfolie waardoor het tegelijkertijd de huid voedt. Dat is mooi meegenomen.

Johnny’s Chop Shop Beard Oil
Soms is reinigen alleen niet genoeg, maar kan je baard wel wat extra verzorging gebruiken. De Johnny’s Chop Shop Beard Oil is een verzorgende baardolie die het haar voedt van de wortel tot de punt. Verdeel een druppel olie goed door de baard en werk vanaf de wortel naar de punt. Vergeet ook de zijkanten niet mee te nemen. Zo heb je in een handomdraai weer een baard die glad en gezond aanvoelt. Handige tip: Johnny’s Chop Shop Beard Oil kan ook als pre-shave olie worden gebruikt!

Bekijk hier alle baardverzorgingsproducten van Johnny's Chop Shop

 

Win één van de vijf baardverzorgingspakketten ter waarde van €60,-

Kan jouw baard ook wel wat extra verzorging gebruiken? Wij geven vijf baardverzorgingspakketten weg met daarin onder andere de bovengenoemde producten van L’Oréal en Johnny’s Chop Shop. Stuur naar weblog@bol.com waarom jij dit pakket wil winnen en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Baardverzoring’. Dat is alles!

Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 9 december 2017. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.


Waarom wil jij een baardverzorgingspakket winnen?