Naar boven

Morgen: gratis verkleedkleding in Oeteldonk

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Nog voor d’n Elfde van d’n Elfde twee duuzend Elf viert bol.com al een carnavalsfeestje in Oeteldonk, zoals Den Bosch tijdens carnaval heet. De grootste verkleedkledingwinkel van Nederland geeft morgen maar liefst 70 outfits weg aan Bossche kinderen. Kom ook!

Grote waslijn

Op het Burgemeester Loeffplein in het centrum van Den Bosch hangt woensdagmiddag 9 november vanaf 14.00 uur een grote waslijn waaraan de verkleedkleding wappert. Door het spelen van een spel maken kinderen kans op outfits waarmee zij tijdens d’n Elfde van d’n Elfde twee duuzend Elf en op het carnavalsfeest in februari als cowboy, prinses, piraat of heks voor de dag kunnen komen.

Ook op Facebook

Bol.com luidt met deze traktatie-actie niet alleen het carnavalseizoen in, maar viert ook de opening van de grootste verkleedkledingwinkel van Nederland. Of kinderen er nu van dromen om een boef, indiaan, politieagent, clown, Mega Mindy, hofdame of bruid te zijn, bij bol.com vinden zij precies de outfit om hun droom waar te maken. In de verkleedkledingwinkel is keuze uit verschillende kostuums in alle kindermaten en worden (voor wie het nog bonter wil maken) ook pruiken aangeboden. Het grootste deel van het assortiment mag al een dag na bestelling thuis worden verwacht. Wie er woensdag niet bij kan zijn in Den Bosch, kan op Facebook proberen verkleedkleding te scoren. Daar geeft de winkel morgenmiddag nog eens vijf outfits weg.


Reageer hier en praat mee!