Naar boven

Lachen, gieren, brullen in drie dimensies

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Vandaag is de release van Monsters & Co 3D, de driedimensionale versie van de succesvolle film over, je raadt het al, monsters. Helemaal nieuw is deze film niet, het is een 3D-heruitgave van de film die in 2002 uitkwam op dvd. Pixar, de animatiestudio van Walt Disney Pictures, maakte Monsters & co, maar ook een aantal andere films waar inmiddels 3D-versies van zijn uitgebracht.

Angstkreten van kinderen

Wellicht ken je Monsters & Co al, in dat geval kun je meteen beginnen aan onderstaande trailer. Wie de film niet kent, leest snel verder. Het verhaal van Monsters & Co begint in een wereld die geheel bevolkt wordt door monsters. Centraal in deze wereld staat de fabriek Monsters en Co, waar energie wordt opgewekt om de monsterwereld draaiende te houden. Deze energie wordt verkregen uit de angstkreten van kinderen. De werknemers van het bedrijf hebben tot doel kinderen bang te maken om zo deze angstkreten te verzamelen.

Sully en Mike

De beste medewerker van het bedrijf is Sulley, een groot harig monster. Op een dag volgt een klein meisje hem per ongeluk naar de monsterwereld. Omdat hij het meisje niet terug kan sturen, is hij gedwongen haar verborgen te houden. Hij doet dit met behulp van zijn vriend en collega Mike Wazowski. De twee geven het meisje de naam ‘Boo’, en proberen een manier te vinden om haar terug te sturen naar huis. Tot die tijd vermommen ze haar als een monster en dat levert allerlei grappige situaties op. Wat je verder kunt verwachten in de film zie je in onderstaande trailer.

Trailer Monsters & Co 3D

Andere 3D-remakes


 • 1/5
  Lees meer
  Finding Nemo gaat over de zoektocht naar Nemo, een clownvis die leeft in de wateren van het Australische Great Barrier Reef. In de film wil Nemo aan zijn vader bewijzen dat er geen gevaar is in de zee. Hij verlaat het koraalrif, maar al snel blijkt dat er wel gevaar is: Nemo wordt gevangen door een duiker en meegenomen uit de oceaan.
 • 2/5
  Lees meer
  Nog voor Finding Nemo en Cars brachten de creatieve geesten van Pixar, Toy Story: een wereld waarin speelgoed tot leven komt wanneer hun eigenaar weg is. Ontdek Woody, Buzz Lightyear en al hun vrienden, in een avontuur vol humor, gevoel en vriendschap. Deze klassieker heeft de weg vrij gemaakt voor Toy Story 2 en Toy Story 3.
 • 3/5

  Up

  Lees meer
  Up gaat over Carl Fredricksen, een gepensioneerde ballonnenverkoper die klaar is voor zijn laatste kans op sensatie. Carl bindt duizenden ballonnen aan zijn huis vast en zweeft er op uit. Maar wat hij niet weet, is dat Russel, een overenthousiast kind, op het verkeerde moment op de verkeerde plek is: Carls veranda!
 • 4/5
  Lees meer
  Al 30 jaar doet Wreck-it Ralph in zijn arcadegame niets anders dan een gebouw afbreken. Of althans dat probeert hij, want telkens weer komt Fix-it Felix langs om de boel weer op te bouwen. Tijdens een meeting van zijn support groep voor gameschurken komt het hoge woord eruit: Ralph wil geen bad guy meer zijn en ontsnapt uit de game.
 • 5/5
  Lees meer
  In Cars 2 ontdekken de twee vrienden, Bliksem McQueen en de takelwagen Takel, nieuwe plekken als ze naar het buitenland gaan om mee te doen aan de Wereld Grand Prix. Maar de weg naar het kampioenschap zit boordevol gaten, omleidingen en hilarische verrassingen wanneer Takel in zijn eigen avontuur verstrikt raakt.

Meer 3D-tekenfilms

Bol.com barst van de 3D-(teken)films. Hier vind je een overzicht van alle verkrijgbare driedimensionale films. Enne, natuurlijk heb je voor het bekijken van 3D-films een 3D-televisie nodig. Alle 3D-tv’s van bol.com vind je hier.

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!